ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ

Δημοπρατήθηκε η κατασκευή με συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου του Άσσου για να εξυπηρετήσει τις αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής και να προσφέρει στους συμπολίτες μας έναν χώρο για αξιοπρεπείς και ασφαλείς ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 390.000,00 ευρώ με ΦΠΑ και αφορά, χωματουργικά -με τις απαραίτητες εκσκαφές- την κατασκευή υπόβασης από θραυστό υλικό και γαρμπίλι, στρώση του γηπέδου με άμμο και σκύρους μεταβλητού πάχους, επιχώσεις, αποστραγγιστικά έργα για την καλύτερη απορροή των υδάτων, όπως είναι η τοποθέτηση σωλήνων και η κατασκευή φρεατίων αποστράγγισης και αποχέτευσης ομβρίων. Στο τέλος των εργασιών αυτών για να προστατευτεί ο χώρος, θα κατασκευαστεί τοιχοποιία από σκυρόδεμα και θα τοποθετηθεί νέα περίφραξη αφού γίνει καθαίρεση του παλαιού συρματοπλέγματος.
Ο συνθετικός χλοοτάπητας ποδοσφαίρου, θα είναι από ίνες πολυαιθυλενίου (100%) τελευταίας γενιάς, ο οποίος θα συνοδεύεται από έκθεση αποτελεσμάτων εργαστηριακών δοκιμών ελέγχου από ανεξάρτητο εργαστήριο εγκεκριμένο από τη FIFA, τα απαραίτητα πιστοποιητικά ISO, τις πρωτότυπες βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις του παραγωγικού οίκου καθώς επίσης γραπτή εγγύηση για τα υλικά, την εργασία και την διατήρηση των λειτουργικών χαρακτηριστικών από τον παραγωγό και τον πιστοποιημένο εφαρμοστή.
Επίσης η γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου, θα γίνει με λωρίδες τεχνητού χλοοτάπητα λευκού χρώματος, ιδίων ακριβώς προδιαγραφών με εκείνες του υπόλοιπου τεχνητού χλοοτάπητα και πλάτους, σύμφωνα με τα όσα καθορίζονται με τον ισχύοντα κανονισμό της FIFA.
Με εαυτόν τον τρόπο, ο Δήμος Κορινθίων θα διασφαλίσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του έργου τα οποία είναι και κρίνονται αναγκαία για να δώσουν την δυνατότητα στους αθλούμενους νέους να διεξαγάγουν ποιοτικούς αγώνες ποδοσφαίρου σε ένα αναβαθμισμένο αθλητικό χώρο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.