ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημόσια πρόσκληση συνεργασίας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας από τον Δ.Ραψωματιώτη

rapsom+nanopoulos

Ανοιχτή δημόσια πρόσκληση συνεργασίας προς τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Νανόπουλο απεύθυνε ο  εκπρόσωπος της «ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝ. – ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ ΔΗΜ. Ο.Ε.» και υπεύθυνος δράσης κ. Δ. Ραψωματιώτης. Στην επιστολή του αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της υλοποίησης της πράξης με τίτλο «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, της κατηγορίας Παρέμβασης 1 «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του θεματικού άξονα προτεραιότητας 4 «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013, είναι σε εξέλιξη έως την Μ. Πέμπτη 2 Μαΐου 2013, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο Τοπικό σχέδιο δράσης «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ» και την δραστηριοποίησή τους στον τομέα της διαχείρισης οργανικών αποβλήτων για την παραγωγή λιπάσματος κομπόστ, στην Π.Ε Κορινθίας .

Για την πραγμάτωση των τελικών στόχων οι οποίοι είναι :

  1. Η ωφέλεια 60 ανέργων , ατόμων ενταγμένων σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες,
  2. Η στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση εύρεσης λύσης για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων και
  3. Η υποστήριξη των επιχειρήσεων οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την διαχείριση των αποβλήτων τους,

πραγματοποιούνται συναντήσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με Συλλόγους , φορείς και Δήμους.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας είναι ο φορέας ο οποίος κατ εξοχήν οφείλει να στηρίζει τις επιχειρήσεις και ως εκ τούτου απευθύνουμε δημόσια πρόσκληση συνεργασίας στον Πρόεδρο του, κύριο Βασίλη Νανόπουλο, ώστε να κατορθώσει να εξοικονομήσει χρόνο και να εντάξει στο ιδιαίτερα βεβαρυμμένο πρόγραμμά του μια συνάντηση ενημέρωσης ώστε να επέλθει εποικοδομητική συνεργασία και ουσιαστικό αποτέλεσμα».

Κατηγορίες:ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.