ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ TOY ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟY ΔΕΔΕ ΣΤΟ TRT TURK

ΓΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣTHN ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΚΑΙ THN ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, κ. Γ. Δέδες, παραχώρησε συνέντευξη στο Γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, με σκοπό την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Κορινθίας και γενικότερα της Πελοποννήσου, στη δημοσιογράφο και επί χρόνια Ανταποκρίτρια στην Αθήνα της Τουρκικής Τηλεόρασης TRT TURK, κα. Ντεριά Κιοσέογλου.

DSC_0725

Η συνάντηση ήρθε ως συνέχεια των επισκέψεων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας άλλων Τουρκικών αποστολών, όπως της Γενικής Προξένου της Τουρκίας στην Αθήνα, κας Nurdan Altuntas, της Διευθύντριας της Turkish Airlines στην Ελλάδα κας Gulay Ozturk, αλλά και της επίσκεψης των Κορεατών Τουριστικών Πρακτόρων στην Κορινθία μέσω των Turkish Airlines, με στόχο την προβολή και την ανάδειξη του Νομού μας στη γείτονα Χώρα και σε μη παραδοσιακούς τουριστικούς επισκέπτες της Πελοποννήσου.

Για μία ακόμη φορά, ο κ. Δέδες, επικεντρώθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του γεωγραφικού και πολιτιστικού σταυροδρομιού «Κορινθία», στην ιδιαίτερης σημασίας γεωγραφική θέση του Νομού, στην εγγύτητά του με την Πρωτεύουσα και τα μεγάλα λιμάνια και αεροδρόμια της Χώρας, στις εναλλαγές των τοπίων που διαθέτει και κάλεσε τον επισκέπτη να περιηγηθεί στις φυσικές ομορφιές, τα μνημεία, τους Αρχαιολογικούς Χώρους και την παράδοση της Κορινθίας και να γνωρίσει τη διατροφική της κουλτούρα.

Από την πλευρά της, η Τουρκάλα δημοσιογράφος, ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και σημείωσε και η ίδια την προσωπική της άποψη για τις πράγματι ξεχωριστές διακοπές που μπορεί να απολαύσει κανείς στην Κορινθία και την Πελοπόννησο, χαρακτηρίζοντας το Νομό μας ως ιδιαίτερα ελκυστικό προορισμό. Πριν την αναχώρηση της από την Κορινθία, η ίδια είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί σε όλο το Νομό και να πραγματοποιήσει συναντήσεις με Αυτοδιοικητικούς και θεσμικούς φορείς, σύμφωνα με το πρόγραμμα που κατάρτισε η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.