ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Αδέσποτο γκάλοπ με σοβαρό λάθος!

15828

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου «εμφανίστηκε» στην περιοχή του δήμου Βέλου-Βόχας γκάλοπ της εταιρείας «Το the point» για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Το ερωτηματολόγιο ήταν συνοπτικό και περιορισμένο. Ρωτούσε καταρχάς τη γνώμη των συνεντευξιαζόμενων για το έργο της δημοτικής αρχής. Κατόπιν ζητούσε να υποδειχθεί η θετική ή αρνητική γνώμη του δημότη για τα εξής πρόσωπα: Τον δήμαρχο Αννίβα Παπακυριάκο, τον Νίκο Λέκκα, τον Θεόδωρο Λαμπρόπουλο και τον Λάμπη Τανισχίδη.
Στη συνέχεια, ζητούσε να υποδείξει ο δημότης ποιον θα ψήφιζε στις εκλογές σε πιθανά ζευγάρια αντιπάλων δημάρχων μεταξύ του Παπακυριάκου και των υπολοίπων τεσσάρων. Δηλαδή: Αν. Παπακυριάκος και Νίκος Λέκκας, Αν. Παπακυριάκος και Θεόδωρος Λαμπρόπουλος κ.ο.κ. Τέλος, ρωτούσαν τι είχε ψηφίσει ο συνεντευξιαζόμενος στις προηγούμενες δημοτικές και εθνικές εκλογές.
Αυτό το γκάλοπ μοιάζει να είναι πολύ πρόχειρα στημένο από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν καλά τους συσχετισμούς και τις δυνάμεις στην περιοχή. Περιλαμβάνει για παράδειγμα, τον παραιτηθέντα Νίκο Λέκκα και δεν περιλαμβάνει κανέναν από τους αρχηγούς της μειοψηφίας! Υπολογίζει τον Θεόδωρο Λαμπρόπουλο, του οποίου και η ηλικία και η πολιτική φθορά που έχει υποστεί από τα πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση είναι απαγορευτικά για τη δημιουργία συνδυασμού!
Δεν ξέρουμε, ούτε εικάζουμε ποιος μπορεί να έχει παραγγείλει αυτό το γκάλοπ. Όμως, μπορούμε εύκολα να διαπιστώσουμε ότι η απουσία υποψηφίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, (ο οποίος όπως διαβάζετε στην διπλανή σελίδα είναι ο μοναδικός συνδυασμός που υπάρχει επίσημα μέχρι στιγμής – εξαιρώντας βέβαια τον συνδυασμό του δημάρχου που θεωρείται δεδομένος) αποτελεί ένα σοβαρότατο μειονέκτημα στις μετρήσεις του γκάλοπ!

Κατηγορίες:ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.