ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Με προσεχτικές κινήσεις προχωρά ο Νίκος Τσίτουρας

 

Tsitouras_Nikos Σε διαρκείς διαβουλεύσεις με στελέχη της τοπικής κοινωνίας του δήμου Βέλου – Βόχας βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Τσίτουρας – Βουδούρης, καθώς στόχος του είναι η συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα είναι σε θέση την επόμενη μέρα να διοικήσει τον δήμο.
Γι’ αυτό και ξέρει πως πρέπει να παρακινήσει τους νέους ανθρώπους της περιοχής, αλλά όμως και όσους έχουν την εμπειρία μιας παρουσίας που οι συνδημότες τους έχουν επιβραβεύσει τα προηγούμενα χρόνια. Ο υποψήφιος δήμαρχος έχει το πλεονέκτημα πλέον ότι οι πολίτες δεν περιχαρακώνονται σε κομματικές επιλογές, κάτι που δίνει την δυνατότητα να αναζητηθούν οι καλύτεροι, όλων των πολιτικών χώρων και να δώσουν από κοινού την μάχη, μέσα από ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο θα πιστέψουν πως κάτι επιτέλους πρέπει να αλλάξει στον τόπο μας.
Ο Νίκος Τσίτουρας – Βουδούρης από τη στιγμή που έλαβε την απόφαση να διεκδικήσει τον δήμο Βέλου – Βόχας κατάφερε ήδη να φέρει κοντά του ανθρώπους που δεν διστάζουν ήδη να εκδηλώσουν την υποψηφιότητά τους μαζί του. Αυτή η προσπάθεια ωστόσο, πλαισιώνεται καθημερινά και δείχνει την δυναμική που έχει δημιουργηθεί.
Ξέρουν πολύ καλά οι δημότες του δήμου Βέλου – Βόχας ότι χρειάζεται ο τόπος τους μια ισχυρή δημοτική αρχή, με τα κατάλληλα πρόσωπα, από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, που θα φέρουν επιτέλους τον δήμο μας στην θέση που του αξίζει να έχει. Κάτι που δεν φάνηκε να γίνεται το τελευταίο διάστημα, παρά την ευκαιρία που έδωσε το σχέδιο «Καλλικράτης» συνενώνοντας δύο σημαντικούς δήμους της κεντρικής Κορινθίας. Ο κ. Τσίτουρας πάντως, για την ώρα δεν έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του στην συγκρότηση μιας αρχικής ομάδας ανθρώπων, με τους οποίους θα συνεργαστεί διαρκώς και μεθοδικά, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και να καταλήξουν στις θέσεις που πρέπει να διατυπώσουν προκειμένου να δώσουν και το στίγμα τους για την κάθοδο στις εκλογές.
Το διάστημα που ακολουθεί, αυτή η ομάδα ανθρώπων θα διευρύνεται, με τους καλύτερους πάντα, από όλες τις δημοτικές κοινότητες και όλους τους πολιτικούς χώρους που μπορούν να δουλέψουν από κοινού, όχι μόνο για να κερδίσουν τις εκλογές, αλλά και για να διοικήσουν τον δήμο την επόμενη μέρα. Ξέρει ο υποψήφιος δήμαρχος πως αυτό είναι και το δυσκολότερο που έχει μια δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει στην συνέχεια, γι’ αυτό και από την πρώτη στιγμή έχει ξεκαθαρίσει πως δεν αρκεί ποιοι είναι αυτοί που μπορούν μαζί να κερδίσουν, αλλά χρειάζεται και να σταθούν στο ύψος τους στη συνέχεια.
Δεν είναι τυχαίο πάντως, το γεγονός ότι η υποψηφιότητά του έχει γίνει αποδεκτή από ανθρώπους νέους, από έμπειρους στην αυτοδιοίκηση και από γυναίκες που επίσης θέλει να έχει όχι μόνο στο συνδυασμό, αλλά και στη σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Ίσως ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Καραφωτιάς να κάνει την αρχή, όμως το σίγουρο είναι πως θα βρει και άλλους μιμητές που ήδη έχουν προσεγγίσει τον υποψήφιο δήμαρχο και είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της μαζί τους συνεργασίας.
Το επόμενο διάστημα θα είναι το πλέον καθοριστικό για τον κ. Τσίτουρα, αφού θέλει η δυναμική που ήδη έχει φανεί να του δώσει την δυνατότητα μαζί με τους συνεργάτες του να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της τοπικής μας κοινωνίας, ώστε να υπάρξει καλύτερη επικοινωνία των προτάσεων που θα καταθέσει ενόψει της εκλογικής μάχης του Μαΐου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.