Ο Θανάσης Παπαλέκας νέος αντιδήμαρχος ύδρευσης-άρδευσης-ηλεκτροφωτισμού Βέλου-Βόχας

papalekas Than Σύμφωνα απόφαση του δημάρχου κ. Αννίβα Παπακυριάκου, ο Θανάσης Παπαλέκας παίρνει τη θέση του κατ’ανάγκην παραιτηθέντος πρώην αντιδημάρχου και νυν προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργου Δαρδάνη. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφασή του ο δήμαρχος «Ορίζει Αντιδήμαρχο τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παπαλέκα Αθανάσιο του Κωνσταντίνου  από 20/03/2014 μέχρι 31/08/2014 και του μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες:

 Α. Τμήμα Εκτέλεσης και Συντήρησης Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Τεχνικά έργα, Ηλεκτρομηχανολογικά έργα,  Έργα Ύδρευσης –Άρδευσης- Αποχέτευσης- διαχείρισης  συντήρησης οχημάτων)

Β. Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος (Αρμοδιότητες σε θέματα  Πολιτικής προστασίας, εξοικονόμησης ενέργειας, Πρασίνου)

Γ . Τμήμα Τοπικής Οικονομίας και Ανάπτυξης (ορίζεται μέλος στην επιτροπή ελέγχου πωλητών παραγωγών και επαγγελματιών  για τις λαϊκές αγορές  Βέλου και Ζευγολατιού)

Επίσης ο ανωτέρω είναι συντονιστής της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου καθώς και του προγράμματος ΄΄Γαλάζιες Σημαίες΄΄, και εξουσιοδοτείται να υπογράφει για την θεώρηση γνησίου υπογραφής και του ακριβούς αντιγράφου».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.