Οι πρόεδροι κοντά στον Αννίβα

secur1 Μαζική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η υποστήριξη των προέδρων των κοινοτήτων του δήμου Βέλου-Βόχας στο πρόσωπο του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου. Η συντριπτική πλειοψηφία των προέδρων τάσσονται υπέρ του και στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του εν όψει των εκλογών του Μαΐου. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο δήμαρχος στηρίζεται και από προέδρους που εκλέγηκαν με το συνδυασμό του Θόδωρα Λαμπρόπουλου το 2010. Αυτό το γεγονός από μόνο του δηλώνει την άριστη μεταξύ τους επικοινωνία και την αμέριστη εμπιστοσύνη των τοπικών προέδρων στον κ. Παπακυριάκο, αλλά και την εκτίμηση την οποία τρέφουν για το πρόσωπό του και τις ενέργειές του τα 3,5 αυτά χρόνια.
Στο πλευρό λοιπόν του Αννίβα τάσσονται οι: Καλογερόπουλος Ανδρέας (πρώην πρόεδρος Δημ.Κοιν. Βέλου), Νούτσης Κων/νος (πρόεδρος Τ.Κ. Στιμάγκας), Παπαδημητρίου Φάνης (πρόεδρος Τ.Κ. Νεράντζας), Καραχοντζίτης Αντώνης (πρόεδρος Τ.Κ. Κοκκωνίου), Άγγελος Μαστοράκος (πρόεδρος Τ.Κ. Πουλίτσας), Κόλλιας Νίκος (Πρόεδρος Τ.Κ. Κρηνών), Μαγγίνας Γεώργιος (πρόεδρος Δ.Κ. Ζευγολατιού), Μπακιρτζής Εμμανουήλ (πρόεδρος Τ.Κ. Χαλκείου), Τάσος Αναγνωστόπουλος (πρόεδρος Τ.Κ. Ευαγγελίστριας).
Επίσης, την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του Αννίβα επιβεβαίωσαν οι: Ρόζος Νίκος (επόπτης ΑΟΣΑΚ, Κοκκώνι), Τσελώνης Αριστείδης (Αγρότης, Σουληνάρι), Βαγγέλης Δαγρές (Νεράντζα), Βασιλική Βασιλείου-Πανουτσοπούλου (Ζευγολατιό), Ντάνος Γεώργιος (Δημ. Σύμβουλος, Γεωπόνος, Ευαγγελίστρια), Στελλάτου Νίκη (Οικονομολόγος, Βέλο), Ευστάθιος Ιωάννου (αγρότης, Σουληνάρι).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.