ΑΠΟΨΕΙΣ

Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη Βέλου-Βόχας: «Εάν νομίζει ο δήμαρχος ότι θα καταφέρει να κοροϊδέψει τους δημότες με προεκλογικά κόλπα της περασμένης δεκαετίας είναι γελασμένος!»

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Εν.Ριζ.Παρ. Βέλου-Βόχας με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας μας για τις συντηρήσεις σχολικών κτιρίων στο δήμο μας.  Το ιδιαίτερα καυστικό δελτίο τύπου αναφέρει: 

Διαβάσαμε στην εφημερίδα ‘’ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ την ανακοίνωση  – προεκλογική καμπάνια του δημάρχου που αφορά την συντήρηση των σχολικών κτιρίων του Δήμου. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι: ‘’μία από τις βασικές προτεραιότητες του Δημάρχου κ. Αννίβα Παπακυριάκου και των συνεργατών του είναι η, όσο το δυνατόν, εκπλήρωση αιτημάτων των υπευθύνων των σχολικών μονάδων του Δήμου μας’’.

Αυτό που δεν λέει ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του, είναι το πόσο στοίχισαν αυτές οι εργασίες στους δημότες και κυρίως με ποιόν τρόπο και σε ποιους ανατέθηκαν οι συγκεκριμένες εργασίες. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ρωτάμε ευθέως τον δήμαρχο:

1)      Έγιναν δύο απευθείας αναθέσεις τον Δεκέμβριο του 2013 στον ίδιο εργολάβο για συντηρήσεις σχολικών κτιρίων συνολικής αξίας 48.000 €; Γιατί δεν έγινε διαγωνισμός για τις συγκεκριμένες εργασίες αλλά επελέγη η μέθοδος της απευθείας ανάθεσης η οποία μπορεί μεν να είναι νόμιμη αλλά μόνο ηθική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί;

2)      Γιατί δεν έχουν δοθεί ακόμα στα σχολεία του Δήμου, τα χρήματα της επιχορήγησης του Δ’ τριμήνου 2013 όταν τα χρήματα έχουν έρθει στο Δήμο από τον Νοέμβριο του 2013 και σε άλλους Δήμους του νομού έχουν μοιραστεί στα σχολεία πριν το τέλος του προηγούμενου έτους;

3)      Γιατί δεν έχει μοιραστεί ακόμα στα σχολεία η επιχορήγηση, πετρελαίου θέρμανσης από το υπουργείο εσωτερικών, που έχει έρθει εδώ και μήνες;

Εάν νομίζει ο δήμαρχος ότι θα καταφέρει να κοροϊδέψει τους δημότες με προεκλογικά κόλπα της περασμένης δεκαετίας είναι γελασμένος. Οι πολίτες του δήμου και ιδιαίτερα οι γονείς έχουν καταλάβει εδώ και καιρό πως δεν υπάρχει βούληση από την παρούσα δημοτική αρχή για να επιλύσει ή έστω να μετριάσει τα μεγάλα προβλήματα των σχολείων του Δήμου.

 

Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη Δήμου Βέλου – Βόχας

Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.