ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Θανάσης Μανάβης: «Θέλουμε έναν δήμο κοντά στο δημότη»

Manavis Thanasis Στις εκλογές του Μαΐου αλλάζουμε σελίδα. Θεμελιώνουμε ένα Δήμο κοντά στο δημότη της γειτονιάς, του οικισμού, της δημοτικής και τοπικής κοινότητας υλοποιώντας έργα, όπως αναπλάσεις πλατειών, δημιουργία παιδικών χαρών και χώρων αναψυχής, διαμορφώσεις κοινοχρήστων χώρων κ.λπ. Θα διασφαλίσουμε την ισορροπία και την αρμονική ανάπτυξη και ικανοποίηση των αναγκών όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων.
Δημιουργούμε ένα Δήμο κοντά στο δημότη, με τον πολιτισμό, τον αθλητισμό. και τη νεολαία στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας. Γι’ αυτό θα ενισχύσουμε όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που επιτελούνται σε όλο το Δήμο. Συνεργάτες μας θα είναι όλοι οι πνευματικοί και δημιουργικοί άνθρωποι, οι εκπαιδευτικοί φορείς, και οι σύλλογοι γιατί ο πολιτισμός για μας αποτελεί επένδυση σε βάθος χρόνου.
Η νεολαία μας επιβάλλεται να βρεθεί στο κέντρο των ενδιαφερόντων της πολιτικής της αυτοδιοίκησης με διεξόδους στον πολιτισμό στον αθλητισμό στο θέατρο και στην παιδεία. Θέλουμε τους νέους συνεργάτες, πρωτοπόρους και πρωταγωνιστές.
Ο Δήμος Βέλου-Βόχας μπορεί να γίνει ελκυστικός, τουριστικός προορισμός πρώτης επιλογής, με την καθιέρωση νέων θεσμών και την ενίσχυση των θεσμών που ήδη λειτουργούν. Γι αυτό, θα προχωρήσουμε στην αξιοποίηση και την προβολή του παραλιακού μετώπου του δήμου μας, αλλά και στην αξιοποίηση και ανάδειξη των φυσικών και ιστορικών μας θησαυρών.
Μπορούμε να ζούμε σ’ ένα Δήμο ελκυστικό. Γι΄αυτό σκοπός μας είναι ο εξωραϊσμός των κέντρων Βραχατίου, Βέλου και Ζευγολατιού με πεζοδρομήσεις και διαπλατύνσεις πεζοδρομίων, κατασκευή χώρων στάθμευσης, δημιουργία χώρων πρασίνου και αναψυχής. Έχουμε τη γνώση και τη δύναμη να δώσουμε στο δήμο Βέλου-Βόχας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα, αναπτυξιακή προοπτική, κοινωνικό πρόσωπο, ποιότητα ζωής, χρηστή διοίκηση.
Ήρθε η ώρα της δικαίωσης των ονείρων μας. Αξίζει να δικαιωθούν, γιατί αξίζουμε να ζούμε σε έναν ελκυστικό και δημιουργικό Δήμο. Αξίζει να δικαιωθεί αυτός ο αγώνας, διότι είναι ένας αγώνας με αρχές. Αγωνιζόμαστε, με ειλικρίνεια, συνέπεια, καθαρότητα, με σεβασμό στον πολίτη, με συλλογικότητα, δημοκρατία και εντιμότητα.
Αξίζει να δικαιωθεί ο αγώνας μας, διότι υπάρχει εμπειρία, γνώση, σχέδιο, ετοιμότητα, για να παραχθεί ωφέλιμο έργο για το Δήμο και τους δημότες μας.

Ενώνουμε τους πολίτες
Αξίζει να δικαιωθεί ο συνδυασμός μας διότι είναι μία κίνηση που ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. Είναι μια γνήσια αυτοδιοικητική δημοτική κίνηση.
Αξίζει να δικαιωθεί ο συνδυασμός μας, γιατί δημιουργήθηκε με το χρίσμα των πολιτών, δυναμώνει καθημερινά με το χρίσμα των πολιτών και με αυτό καλείται να βάλει να θεμέλια για έναν ισχυρό και ελκυστικό δήμο κοντά στο δημότη.
Αξίζει να δικαιωθεί ο συνδυασμός μας, γιατί έχει άξια, ικανά και έμπειρα στελέχη, αλλά και νέα στελέχη με διάθεση για προσφορά. Στελέχη με κοινωνική αναγνώριση, με ήθος, με εντιμότητα και καταξίωση.
Αξίζει να δικαιωθεί ο μεγάλος αυτός αγώνας. Μόνη μου φιλοδοξία είναι να υπηρετήσω με συνέπεια το θεσμό του α΄ βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ζω και γνωρίζω τα προβλήματα του Δήμου Βέλου-Βόχας και επεξεργάζομαι με τους συνεργάτες μου θέσεις και προτάσεις που θα ανακοινώσουμε με το πρόγραμμά μας. Η φωνή μου ήταν και είναι ανιδιοτελής, καθαρή, ανεξάρτητη.
Ο συνδυασμός μας αποτελεί την καλύτερη λύση για το Δήμο μας. Ο συνδυασμός μας στελεχώνεται από πολίτες που παίρνουν πρωτοβουλίες μόνοι τους, αποφασίζουν, συμμετέχουν και δραστηριοποιούνται για τα δημοτικά δρώμενα χωρίς άνωθεν εντολές.

Το τρίπτυχο των αξιών μας
Για όλους εμάς στο συνδυασμό μας η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στο τρίπτυχο: Ανάπτυξη, Καθημερινότητα, Κοινωνικό πρόσωπο. Σ’ αυτές τις τρεις αξίες κλείνω το όραμά μου και το όραμα των συνεργατών μου, για τη νέα εποχή του Δήμου Βέλου-Βόχας που διανοίγεται μπροστά μας. Επιτέλους, να ξαναβρούμε την επικοινωνία της γειτονιάς. Να ξαναφέρουμε την εμπιστοσύνη στις σχέσεις μας. Να ξαναζωντανέψει η χαμένη συλλογικότητα. Να γίνουμε πιο ανθρώπινοι, πιο φιλικοί, πιο ζεστοί. Να ξαναβρούν οι νέοι την ελπίδα και την προοπτική. Να μπουν οι νέοι στις διαδικασίες των αποφάσεων. Να γίνουν οι νέοι φορείς της ζητούμενης κοινωνικής αλλαγής.
Πάμε μπροστά. Μόνο μπροστά.
Ο συνδυασμός μας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα φέρνει τη νέα εποχή στο δήμο μας. Φέρνει το χαμόγελο, την ελπίδα, την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη μεταξύ των δημοτών και του δήμου. Είμαστε έτοιμοι να διοικήσουμε το δήμο με γνώση, εμπειρία, μεθοδικότητα και οργάνωση. Η νίκη μας αξίζει! Ήρθε η ώρα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.