ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μπαμ ακούσαμε, φως δεν είδαμε!

DSC_4514 Στην εφημερίδα μας έφτασε δελτίο τύπου – απάντηση του Λεωνίδα Στεργιόπουλου στις απαντήσεις Αννίβα Παπακυριάκου και Βασίλη Τρωγάδη για τις συντηρήσεις σχολικών κτηρίων.  Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Τρωγάδη και τον κ.Δήμαρχο για τις αναλυτικές και εμπεριστατωμένες απαντήσεις που έδωσαν στην παρέμβασή μας σχετικά με το διαφημιστικό τους κείμενο για τις συντηρήσεις των σχολείων.

Έτσι μάθαμε ότι πράγματι  οι υποχρεώσεις της δημοτικής αρχής προς τα σχολεία βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα σε αντίθεση με ότι έχει συμβεί σε άλλους δήμους …άρα;

Επίσης θα θέλαμε, εντελώς φιλικά, να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά ότι η μέθοδος των απ’ ευθείαν αναθέσεων νομοθετήθηκε για να καλύπτει έκτακτες περιπτώσεις και όχι την καθημερινότητα του δήμου

και ότι για να ισχύει το ‘ηθικόν’ μαζί με το ‘νόμιμον’ θα πρέπει για κάθε προμήθεια ή ανάθεση να φροντίζει ο δήμος να λαμβάνει τουλάχιστον τρεις (3) προσφορές,

εκτός και πρέπει να υποθέσουμε ότι υπάρχει μόνο ένας εργολάβος στην περιοχή μας.

Διαφορετικά, ακόμη και αν δε μπορούμε να αμφισβητήσουμε ευθέως το ‘νόμιμον’, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι το ‘ηθικόν’ δεν το δικαιούστε κύριε Δήμαρχε.

Όσο για τους κεραυνούς των απαντήσεων, μπαμ ακούσαμε, φως δεν είδαμε…..

1 reply »

  1. Σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 ο καιρός στο Δήμο Βέλου Βόχας είναι σχεδόν αίθριος… όχι όμως και σε άλλους Δήμους.
    Καλή Ανάσταση
    Καλό Πάσχα

    Ο Αντιδήμαρχος Βέλου Βόχας

    Βασίλειος Τρωγάδης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.