ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΚΟΣ: «Σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα το Λαμπρόπουλο»!

<4D6963726F736F667420576F7264202D20C2C9CFC3D1C1D6C9CACF2C20D6D9D Θύμα παρερμηνείας των λεγομένων του φαίνεται πώς έπεσε ο Μιχάλης Λιάκος κατά την ομιλία του στην παρουσίαση του συνδυασμού του Θανάση Μανάβη. Ο έμπειρος αυτοδιοικητικός σε μία αποστροφή του λόγου του αναφέρθηκε στον «Θεό» και τα «Εξάπτερυγα» γεγονός που απετέλεσε σημείο παρανόησης και κακής ερμηνείας, αφού στο Ζευγολατιό το παρατσούκλι «ΘΕΟΣ» συνοδεύει τον Θεόδωρο Λαμπρόπουλο! Από τη μία η σύντμηση του ονόματος (ΘΕΟ-δωρος) από την άλλη η κουλτούρα ενός χωριού που έχει μάθει «λειτουργεί» με παρατσούκλια έφεραν την παρεξήγηση.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή παρερμηνειών και παρανοήσεων ο κ. Μιχάλης Λιάκος έδωσε στη δημοσιότητα το πλήρες απόσπασμα της ομιλίας του που έκανε αναφορά στον Θεό. Έτσι λοιπόν, ο κύριος Λιάκος είπε μιλώντας αμέσως μετά την τοποθέτηση Ραχανιώτη: «O Νίκος Ραχανιώτης  μίλησε για τους κερδισμένους, εγώ θα σας μιλήσω για αυτούς που θα χάσουν. Δεν γίνεται όλοι να εκλεγούν. Διεκδικήστε την ψήφο των πολιτών με αξιοπρέπεια. Ψήφοι με αξιοπρέπεια είναι προτιμότεροι  από 15 χωρίς αυτήν.  Στα Ταρσινά π.χ. το Τ.Σ. θα χαθεί. Ο ρόλος όμως των υποψηφίων δεν χάνετε. Εσείς θα είστε τα αυτιά και τα μάτια του Δημάρχου. Νομίζετε πως ό,τι έγινε στο Βέλο έγινε μόνο από αυτούς που είχαν εκλεγεί; Όλοι, και οι ηττημένοι συνέβαλαν. Εξάλλου αν τελικά εκλεγεί την δεύτερη Κυριακή ο Θανάσης Δήμαρχος  και έχετε τον Θεό τι τα θέλετε τα εξαπτέρυγα;».

DSCN2449

Ο κ. Λιάκος έκανε και την ακόλουθη δήλωση, μην αφήνοντας πλέον κανένα περιθώριο αμφιβολίας και παρερμηνείας των λεγομένων του :  «Η στήριξή μου στο ψηφοδέλτιο του Αθανάσιου Μανάβη έχει σχέση με τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο συνδυασμό του καθ’ ότι πέραν του ιδίου και αρκετοί υποψήφιοί του είναι εκλεκτοί φίλοι και συνεργάτες μου. Σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται η στήριξη αυτή με τη στήριξη που ενδεχομένως παρέχουν άλλοι, πρώην αυτοδιοικητικοί. Η φράση ΘΕΟΣ… έχει σχέση με τον Δήμαρχο που θα εκλεγεί και με κανέναν άλλον».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.