ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στο Βοχαϊκό μίλησε ο Θανάσης Μανάβης

DSCN2534

Με έντονα επικριτικό ύφος κατά της δημοτικής αρχής ο Θανάσης Μανάβης από το Βοχαϊκό έστειλε το μήνυμα πώς «από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς»!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου-Βόχας απέναντι στο πλήθος που συγκεντρώθηκε για να τον ακούσει στην πλατεία του Βοχαϊκού δεσμεύτηκε για την ανάπτυξη του δήμου, ενώ τόνισε πώς πρόθεσή του είναι να ανοίξει πόλεμο στα προβλήματα της καθημερινότητας.

DSCN2531

Κατηγόρησε τη δημοτική αρχή πώς πέρασαν τρισήμισι χρόνια άγνοιας και απραξίας. Αναφέρθηκε στα χρέη του δήμου Βέλου-Βόχας και ισχυρίστηκε πώς είναι αναληθές πώς τα χρέη των προηγουμένων δήμων αποτελούν τροχοπέδη για την ανάπτυξη του δήμου. Ανέλυσε τη σκέψη του λέγοντας πώς για τη ΔΑΕΒ δεν έχει πληρωθεί ούτε ένα ευρώ, το οποίο, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μανάβη, αναφέρεται και στην εισήγηση του δημάρχου και του αντιδημάρχου κατά τη συζήτηση του φετινού προϋπολογισμού στο δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική αρχή, είπε σε μια αποστροφή του λόγου του, κάνει λόγο για αποθεματικό 2.300.000 ευρώ, εκ των οποίων το 1.800.000 θα πήγαινε σε έργα και τα 500.000 στην καθαριότητα και καθημερινότητα του πολίτη. Πού είναι κύριοι τελικά αυτά τα λεφτά; αναρωτήθηκε. Κι αν πραγματικά αυτά τα χρήματα υπάρχουν στο ταμείο γιατί είναι στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρίσκεται ποτέ; συνέχισε. Πώς είναι δυνατόν να έχεις στο ταμείο 2.300.000 και ο δήμος να έχει τα χάλια που έχει; Γιατί η δημοτική αρχή τιμωρεί τον πολίτη με την ανικανότητά της; Είναι αυτή εικόνα δήμου με 2.500.000 αποθεματικό. Αν είναι ανίκανοι να το διαχειριστούν καλύτερα να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους στις 18 Μαΐου, κατέληξε χειροκροτούμενος.

DSCN2530

Στόχος μας, είπε, είναι η σύνθεση όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας μας για να πετύχουμε αυτό που δικαιούμαστε. Εμείς είμαστε εδώ για να ακούσουμε τη γνώμη και την πρότασή σας, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του δήμου μας. Κύριοι στόχοι του συνδυασμού μας είναι:

  • Η ασφάλεια του πολίτη και η προστασία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του με τη δημιουργία Δημοτικής Αστυνομίας
  • Η κοινωνική αλληλεγγύη με την επέκταση του κοινωνικού παντοπωλείου και δημιουργία κοινωνικού φαρμακείου και κοινωνικού ιατρείου με τη βοήθεια πάντα της εκκλησίας μας.
  • Η ανάπτυξη του δήμου μας με έμφαση στον τουρισμό, τον αθλητισμό και τον αγροτικό τομέα με τη δημιουργία Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης και διαχείρισης υδάτινων πόρων.
  • Η καθαριότητα με περισσότερα απορριμματοφόρα και ειδικά μηχανήματα καθαρισμού που η αγορά τους επιδοτείται από το ΕΣΠΑ.
  • Ο εκσυγχρονισμός των βασικών υποδομών και η οριστική επίλυση του προβλήματος ύδρευσης και άρδευσης. Επίσης  η μείωση των δημοτικών τελών.

Για μας πρώτα και πάνω απ’ όλα είναι ο άνθρωπος, κατέληξε ο Θανάσης Μανάβης. Ζω στο Ζευγολατιό, εργάζομαι όμως σε όλο το δήμο, γνωρίζω τα προβλήματα και έχω θέσεις και προτάσεις για να τα λύσουμε την επόμενη μέρα. Δεσμεύομαι είπε, τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Σας ζητώ να μας τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας την οποία θα σας ανταποδώσουμε την επόμενη μέρα που θα αναλάβουμε τη διαχείριση του δήμου.

Από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς, κατέληξε μέσα σε βροχή χειροκροτημάτων.

Σημαντική σημείωση: Απαγορεύεται η αναπαραγωγή κειμένου και φωτογραφιών για κάθε είδους χρήση χωρίς να αναφέρεται ρητά η πηγή:  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», http://www.gnomipoliton.wordpress.com
Mε την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.