ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όλοι παρόντες στη μεγάλη συγκέντρωση του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα!

Όλο το Ζευγολατιό βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού να παρακολουθήσει την κεντρική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Βέλου-Βόχας κ. Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα.

tsitouras zevgolatio 04

Ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου-Βόχας συγκλόνισε με έναν συναισθηματικά φορτισμένο λόγο που συμπληρώθηκε από εκτενή αναφορά στις προγραμματικές δεσμεύσεις του απέναντι στην κοινωνία του μεγάλου δήμου Βέλου-Βόχας.

Στις εξαγγελίες του ξεχώρισαν οι δεσμεύσεις του για την κοινωνική πολιτική, κυρίως για την κοινωνική αλληλεγγύη, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της κοινωνικής ευημερίας των δημοτών μέσα από τη λειτουργική ανασυγκρότηση της κοινωνικής προστασίας, την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας, τη βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

tsitouras zevgolatio 06

Ο Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας υπογράμμισε για μια ακόμη φορά την πρόθεσή του να στελεχώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες υγείας προς τους δημότες με την απόκτηση δημοτικού ασθενοφόρου αλλά και τη βελτίωση των αγροτικών ιατρείων.

Μίλησε για τη δημιουργία γραφείων υποστήριξης της επαγγελματικής δραστηριότητας των δημοτών αλλά και τη δημιουργία γραφείου αγροτικής ανάπτυξης. Αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας με τη στελέχωση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και ύδρευσης.

tsitouras zevgolatio 01

Υποσχέθηκε επάρκεια νερού για όλους τους δημότες, κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης αλλά και την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων της αποπεράτωσης του δημαρχείου και της ολοκλήρωσης του γηπέδου στο Ζευγολατιό.

Η ομιλία του έληξε μέσα σε βροχή χειροκροτημάτων που δόνησαν την ατμόσφαιρα για ώρα και με τη βεβαιότητα όλων των φίλων και των υποστηρικτών του πώς ο Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας εξασφάλισε το εισιτήριο για την δεύτερη Κυριακή της εκλογικής αναμέτρησης!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.