ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ: Μαζί όλοι θα δημιουργήσουμε με τη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ τη ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

IMG_9434 Φίλες και φίλοι,
Κορίνθιες και Κορίνθιοι συμπολίτες μου,

Στις Περιφερειακές Εκλογές 2014 συμμετέχουμε στο συνδυασμό ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ του Πέτρου Τατούλη, γιατί θέλουμε να εργαστούμε και να βρούμε λύσεις για την Κορινθία μας και για την Πελοπόννησο.

Απώτερος σκοπός μας είναι η ανάδειξη της Κορινθίας μας. Πρέπει η Κορινθία να σταθεί στο πραγματικό της ύψος και εμείς να συνδράμουμε με κάθε δύναμή μας για αυτό το σκοπό.

Όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εγώ προσωπικά ως υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης αισθανόμαστε βαριά την ευθύνη από την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014. Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε το πρώτο βήμα και σαςευχαριστούμε. Για εμάς είναι βαθιά πίστη ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Αυτό που πιστεύουμε ακράδαντα είναι ότι νικητής από την όλη διαδικασία πρέπει να βγει η Κορινθία μας.

Μας δείξατε την εμπιστοσύνη σας και την αποδεχόμαστε με πλήρη σεβασμό. Μας αποδείξατε ουσιαστικά την ισχυρή βούληση της Κορινθίας να αλλάξει, να αποκτήσει ταυτότητα, να προχωρήσει δυνατή με ικανά και άξια στελέχη  για την επόμενη 5ετία.

Εμείς, ο συνδυασμός ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, νιώθουμε την βαθιά υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο έπακρο σε αυτή την εμπιστοσύνη.

Μαζί όλοι θα δημιουργήσουμε με τη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ τη  ΝΕΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.

Για όλους εσάς, τις Κορίνθιες και τους Κορίνθιους, δεσμευόμαστε να δουλέψουμε για να αναβαθμίσουμε την περιοχή μας, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής αλλά πάνω από όλα να συμβάλλουμε να αποκτήσει η Κορινθία βηματισμό ανάπτυξης.

Τι θέλουμε για την Κορινθία μας;

ü  Θέλουμε αγρότες δυνατούς και αγροτική οικονομία ανθηρή.

ü  Θέλουμε επιχειρηματίες και επαγγελματίες ισχυρούς.

ü  Θέλουμε ενίσχυση της κτηνοτροφίας.

ü  Θέλουμε ανάπτυξη του τουρισμού.

ü  Θέλουμε προγράμματα για την ενίσχυση των κοινωνικά ασθενών συμπολιτών μας.

ü  Θέλουμε απασχόληση.

ü  Θέλουμε σύγχρονες υποδομές.

ü  Θέλουμε αναπτυξιακά προγράμματα και έργα υποδομής

Όλοι μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Κορινθίας. Όλοι μαζί συνυπογράφουμε σε αυτή την εκλογική διαδικασία το μέλλον μας.

Την Κυριακή 25 Μαΐου κάνουμε το πιο κρίσιμο βήμα για την Κορινθία. Για αυτό το λόγο ζητούμε για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη σας και σε αυτή την αναμέτρηση για να πετύχουμε όλα αυτά που έχει τόσο ανάγκη η Κορινθιακή κοινωνία.

Πελοπίδας Καλλίρης
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.