ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κοινή συνέντευξη τύπου για το Χωριό του Αη Βασίλη στο Βέλο

IMG_2819_web

Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Βέλου-Βόχας στο Ζευγολατιό ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νανόπουλος και ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος για το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα δημιουργηθεί στο Βέλο στις εγκαταστάσεις της πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ. Στην συνέντευξη παρόντες ήταν ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Σωτήρης Κουκουλάκης και ο κ. Σαριγιάννης.

Ο Αννίβας Παπακυριάκος αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα επιτυχημένη συνεργασία του δήμου Βέλου-Βόχας με το Επιμελητήριο Κορινθίας στην πρόσφατη διοργάνωση της πανελλήνιας Έκθεσης «Κορινθία». Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, είπε ο δήμαρχος, διοργανώνοντας αυτή τη φορά «το χωριό του Αη Βασίλη». Η κίνηση αυτή θα είναι πρωτοποριακή για την Κορινθία, τόνισε ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας, και έχει σαφή αναπτυξιακό χαρακτήρα. Συνέχισε τονίζοντας πώς πιστεύει πώς οι επισκέπτες μικροί και μεγάλοι θα εντυπωσιαστούν από το χωριό και θα συμμετέχουν με εορταστική διάθεση και τις 40 μέρες που θα διαρκέσει η λειτουργία του. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνουν πολλά happenings & events μοναδικά για τα δεδομένα της περιοχής μας, ενώ τελειώνοντας ο Αννίβας Παπακυριάκος απεύθυνε πρόσκληση σε όλους να επισκεφτούν και να στηρίξουν τη διοργάνωση.

IMG_2818_web

Ο Βασίλης Νανόπουλος με τη σειρά του εξέφρασε την πίστη του πως η διοργάνωση αυτή θα είναι ένα κίνητρο για την τόνωση της αγοράς την περίοδο των εορτών. Επεσήμανε ότι αφού ήρθε σε επαφή με τους εμπορικούς συλλόγους και άλλους φορείς του νομού, κατέληξε να συνεχίσει την αγαστή συνεργασία του με τον δήμο Βέλου-Βόχας σε μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών.

Τόνισε πώς η διοργάνωση είναι αυτοχρηματοδοτούμενη αφού ούτε το Επιμελητήριο, ούτε ο δήμος θα δαπανήσουν χρήματα για υπηρεσίες και παροχές. Εκτίμησε πως μπορεί να είναι καλύτερη από παρόμοιες διοργανώσεις που έχουν γίνει παλαιότερα. Το μόνο κόστος για τον επισκέπτη θα είναι ένα μικρό αντίτιμο για χρήση κάποιων δραστηριοτήτων και παιχνιδιών.

Το «χωριό του Αη Βασίλη» θα ανοίξει τις πύλες του στις 28 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Αναμένεται να προσεγγίσει πλήθος επισκεπτών και να προσφέρει μοναδικές στιγμές εορταστικής ατμόσφαιρας σε όλους!

1 reply »

  1. Τόσοι πολλοί δημόσιοι φορείς να εργάζονται πυρετωδώς για να μανατζάρουν μια ιδιωτική επιχείρηση, προτάσσοντας ως επιχείρημα το κοινό καλό;! Ενδιαφέρουσα αντίληψη. Ούτε στην φιλελεύθερη οικονομία μπορώ να το εντάξω γιατί εκεί το δημόσιο δεν παρεμβαίνει ούτε στην νεοσοσιαλιστική γιατί εκεί το δημόσιο διατηρεί επίφαση κοινής ωφέλειας (εισπρακτικής ή αναπτυξιακής, όχι ψυχολογικής του τύπου να διώξουμε τη μιζέρια…) Μακάρι να μου το εξηγούσε κάποιος. Γιατί, αλήθεια, ο επιχειρηματίας του εκθεσιακού χώρου απουσιάζει από τα δρώμενα; Και ενώ ανακοινώνονται τα πάντα, δεν ανακοινώνεται πουθενά πού θα διατεθούν τα ποσά από την ενοικίαση των περιπτέρων.
    ΟΙ απορίες υπογράφονται από την Όλγα Μπαρμάζη

    για την αντιγραφή Παν. Σπαγάκος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.