Επεισοδιακό το Δημοτικο Συμβούλιο Βέλου-Βόχας χθες βράδυ!

IMG_3194

Φωτιά πήρε το Δ.Σ. του δήμου Βέλου-Βόχας χθες βράδυ κατά την προ ημερησίας συζήτηση για το θέμα της κοπής του φοίνικα της Κόκκινης Πλατείας του Ζευγολατιού, αλλά το σχετικό δελτίο τύπου του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου.

Οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης επιτέθηκαν στο δήμαρχο για τους χαρακτηρισμούς που περιελάμβανε το δελτίο τύπου, όμως τα αίματα άναψαν όταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Λάμπης Τανισχίδης επεχείρησε να διαβάσει έγγραφο που εξηγούσε γιατί η κοπή του φοίνικα ήταν απολύτως δικαιολογημένη και τεκμηριωμένη.

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Περαχωρίτης, ο οποίος ήταν παρών ως δημότης στην αίθουσα, εξεμάνη και επιχείρησε να διακόψει τον Λάμπη Τανισχίδη, θεωρώντας ότι τα έγγραφα που διαβάζει τον εκθέτουν εξαιτίας του δελτίου τύπου του δημάρχου. Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Πρεδάρης αφαίρεσε το λόγο από τον Θ. Περαχωρίτη απαίτησε να αποχωρήσει από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου κι εκεί τα αίματα άναψαν για τα καλά αφού λόγο το λόγο και επίθεση την επίθεση οι δύο άνδρες Περαχωρίτης και Πρεδάρης παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Το συμβούλιο διεκόπη, η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων αποσώβησε τα χειρότερα, όμως ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Λάμπης Τανισχίδης αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα τεκταινόμενα.

Το αναλυτικό ρεπορτάζ από το συμβούλιο (κάντε κλικ)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.