ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δωρεάν γιατροί για τα νήπια των Παιδικών Σταθμών του Βέλου-Βόχας

Εκλογές ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.cdr Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ» Δήμου Βέλου-Βόχας Ανδρέας Σιάχος ενημερώνει τους γονείς των νηπίων που παρακολουθούν στους παιδικούς σταθμούς Ζευγολατιού, Βέλου και Βραχατίου ότι στα νήπια προσφέρονται οι υπηρεσίες Παιδιάτρου και Ψυχολόγου σε ημέρες και ώρες που έχουν καθοριστεί ανάλογα με τις ανάγκες. Όλοι οι γονείς μπορούν να απευθύνονται στους παιδικούς σταθμούς για περαιτέρω πληροφορίες.

Μέσα από τις δυσκολίες και την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει η Χώρα,  ο Δήμος Βέλου-Βόχας και το Νομικό Πρόσωπο «ΑΝΕΛΙΞΗ», ως φορέας κοινωνικής πολιτικής προσπαθεί με κάθε πρόσφορο τρόπο να παρέχει υπηρεσίες που είναι σημαντικές για κάθε παιδί και οικογένεια.

Στόχος μας είναι ο άνθρωπος και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά! 

Πρόκειται αναμφίβολα για μία θαυμάσια κίνηση, που σκοπό έχει να ανακουφίσει τις οικογένειες των νηπίων των Παιδικών Σταθμών του Βέλου-Βόχας μέσα στην ασφυκτική οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας. Συγχαρητήρια στην ΑΝΕΛΙΞΗ και στον πρόεδρο της κ. Ανδρέα Σιάχο για την πρωτοβουλία!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.