ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικαίου Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΔιΜΕΕ)

raps Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δικαίου Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με θέμα: “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ – ΤΥΠΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΩΡΑΣΗ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – ΠΡΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Σύγχρονες εξελίξεις και προοπτικές”, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Μαίου 2015 στην Αθήνα στην Νομική Βιβλιοθήκη.

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης με την διπλή ιδιότητα του δημοσίου προσώπου, ως επιχειρηματίας και με μακροχρόνια συμμέτοχη στην διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας από την μια, αλλά και με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη εταιρείας που ασχολείται με την επικοινωνία και την ενημέρωση στα θεματικά αντικείμενα «Περιβάλλον – Πολιτισμός – Επιχειρηματικότητα» συμμετείχε και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε την αξιόλογη αυτή διοργάνωση.

Όσον αφορά την νέα επαγγελματική οικογενειακή δραστηριότητα, ο Δημήτρης Ραψωματιώτης δήλωσε:  «Εμείς δεν θα αρκεστούμε στην ενημέρωση γιατί μας ενδιαφέρει η επικοινωνία, η δημιουργία αμφίδρομης σχέσης με το κοινό μας. Θέλουμε να δίνουμε το ερέθισμα και να παίρνουμε αντιδράσεις ή να ανταποκρινόμαστε σε ερεθίσματα και να προσφέρουμε πράξεις»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.