Διαξιφισμοί στην αντιπολίτευση του δήμου Βέλου-Βόχας! Ο Θανάσης Μανάβης απαντά στον Λεωνίδα Στεργιόπουλο για δεύτερη φορά!

Manavis2 Μετά την πρόσφατη απάντηση του Λεωνίδα Στεργιόπουλου (βλέπε εδώ) στις δηλώσεις του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Βέλου-Βόχας Θανάση Μανάβη (κλικ εδώ), ο δεύτερος σηκώνει και πάλι το γάντι και απαντά σε έντονο ύφος!

«Αξιότιμε κ .Στεργιόπουλε» αναφέρει ο Θανάσης Μανάβης, «Ευτυχώς, που στο τέλος της απάντησής σας, αναγνωρίσατε το δικαίωμά μου στην άλλη άποψη!!
Γιατί στην προηγούμενη παράγραφο ταυτίσατε τους ιδεολογικούς και κομματικούς σας δεσμούς με την υπεράσπιση των οικονομικών των συνδημοτών μας(!!) συνεχίζοντας την λαϊκίστικη ρητορική των πολιτικών σας προϊσταμένων ως ο μοναδικός κάτοχος της αλήθειας, της μίας και μοναδικής αυθεντικής γνώμης και άποψης: ΤΗΣ ΔΙΚΉΣ ΣΑΣ».

«Αγαπητέ Λεωνίδα» συνεχίζει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Βέλου-Βόχας, «αν άφηνες για λίγο τα κομματικά γυαλιά που φοράς, θα έβλεπες ότι υπάρχει και η άλλη άποψη από την δική σου. Σε προσκαλώ να διαβάσεις και πάλι την άποψη και πρόταση του συνδυασμού μας για το θέμα των απορριμμάτων του Δήμου μας, βγάζοντας τις κομματικές σου «παρωπίδες» και ιδεοληψίες. Είναι σίγουρο ότι μια δεύτερη ανάγνωση, θα σε έπειθε για την εφικτή εφαρμογή της πρότασή μας δεδομένου της οικονομικής κατάστασης του Δήμου μας, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των συνδημοτών μας και χωρίς μεγαλόπνοα σχέδια που μένουν πάντα στα «χαρτιά».
Πράγματι Λεωνίδα, οι δημότες μας ψήφισαν για να παρεμβαίνουμε στα προβλήματα του Δήμου μας, εκπροσωπώντας και μεταφέροντας την γνώμη τους στο δημοτικό συμβούλιο και όχι την κομματική γραμμή της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας που στήριξε στις εκλογές για να βγάλουμε την υποχρέωση.
Καλύτερα θα ήταν να εξηγήσεις στους δημότες μας γιατί ο προσκεκλημένος σου, αναπληρωτής υπουργός κ. Τσιρώνης δεν εμφανίσθηκε να μιλήσει στο Κιάτο στην εκδήλωση που εσύ διοργάνωνες για το θέμα των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο και σε άφησε εκτεθειμένο να προσπαθείς με δελτία τύπου και «χαριτωμένες» απαντήσεις και ευφυολογήματα –ως ο φωτεινός παντογνώστης έχοντας άποψη επί παντός επιστητού – να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.
Τέλος, σε ότι αφορά το φρεσκάρισμα των μαθηματικών μου στην πρόσθεση και αφαίρεση, σε ενημερώνω ότι η μαθηματική επιστήμη διαθέτει επίσης τον πολλαπλασιασμό και την διαίρεση αφού όπως γνωρίζεις ο δημότης του Δήμου Βέλου –Βόχας τίμησε το πρόσωπό μου και το πρόγραμμα του συνδυασμού μου με το διπλάσιο ποσοστό ψήφων από το δικό σου, κατατάσσοντας σε στην τέταρτη και τελευταία εκλογική θέση του Δήμου μας.
Φιλικά , Αθανάσιος Παν. Μανάβης», καταλήγει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.