Εγκαλεί τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Φ. Κουρεμπέ η ΛΑΕ Κορινθίας

O πρόεδρος τ ου ΕΛΓΑ κ Κουρεμπές δήλωσε ότι μέχρι την 7η/7 θα έχει διευθετηθεί το ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ σχετικά με τις αποζημιώσεις μετακινήσεων των γεωπόνων του οργανισμού και πλέον η εξακρίβωση και εκτίμηση των γεωργικών ζημιών θα εκτελείται κανονικά…

Εμείς παρά τις αιτιάσεις του (τόσα ξέρουν,τόσα λένε»), θα διατελούμε σε πλήρη εγρήγορση και επιφυλακή τουλάχιστον για τα επόμενα 98 χρόνια διότι οι δεσμεύσεις της χώρας δημιουργούν συνεχώς προσκόμματα στη λειτουργία των θεσμών της πολιτείας.
Ευελπιστούμε ότι ο κ Κουρεμπές »κάτι» να έχει αντιληφθεί από όλα αυτά κ’ να εντείνει τις προσπάθειες του συμμεριζόμενος το ΒΑΣΙΜΟ της αγωνίας μας.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να υπενθυμίσουμε στο κ Κουρεμπέ ότι εξακολουθεί να μην κατονομάζει τα μέλη της ΛΑΕ Κορινθίας που του ζήτησαν (;;;;) διευκόλυνση σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή με τη δηλωσή του αυτή έχει απολέσει το τεκμήριο της διακριτικότητας,τον καλούμε και πάλι να υποδείξει τους »συνομιλητές» του προκειμένου να αποδείξει οτι δεν αφίσταται της πραγματικότητας. Σε διαφορετική περίπτωση θα του υπενθυμίζουμε σε συχνότατη βάση ,αν οχι καθημερινά, οτι η μη τεκμηρίωση των λόγων του ισοδυναμεί με συκοφαντία. Προέχει φυσικά η επίλυση του προβλήματος με τους γεωπόνους! Οψόμεθα κ Κουρεμπέ!!!

ΥΓ Ευελπιστούμε ότι η διαδικασία αυτή θα εξακολουθεί ν’ανήκει στην αρμοδιότητα του ΕΛΓΑ και δε θα την αναλάβει ιδιωτικός φορέας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.