Δροσερή καλοκαιρινή εκδήλωση από το Κέντρο Νεολαίας δήμου Βέλου-Βόχας

Στον ανακαινισμένο χώρο του Κέντρου στις Κρήνες τα τμήματα μουσικής, χορού και εικαστικών έδωσαν την καλοκαιρινή τους παράσταση και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων

IMG_5064 IMG_5065 IMG_5070

Μια όμορφη βραδιά στο Κέντρο Νεολαίας του δήμου Βέλου-Βόχας στις Κρήνες πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Ιουλίου. Συμμετείχε το σύνολο των παιδιών και των δασκάλων των τμημάτων του Κέντρου, αλλά και πλήθος κόσμου, που θέλησε να παρακολουθήσει την τελευταία εκδήλωση της ΑΝΕΛΙΞΗΣ για το φετινό καλοκαίρι, στο ανακαινισμένο κτήριο του πρώην δημοτικού σχολείου Κρηνών.
Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Ανδρέας Σιάχος αναφέρθηκε στις αλλαγές και παρεμβάσεις που έγιναν ώστε το Κέντρο να πάρει την σημερινή του μορφή και να αποτελεί πλέον μια σύγχρονη κοιτίδα πολιτισμού για το δήμο Βέλου-Βόχας. Σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά έπαιξαν και οι άνθρωποι της ΑΝΕΛΙΞΗΣ δηλαδή οι κύριοι Τσάκωνας, Παπαγεωργόπουλος και οι κυρίες Στρίγκα και Στάμου.
Το κτήριο, που ήταν κάποτε το Δημοτικό Σχολείο Κρηνών, ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά. Ο περιβάλλων χώρος δενδροφυτεύθηκε, άλλαξε η είσοδος με προσθήκη πόρτας, φτιάχτηκε ράμπα για ΑΜΕΑ, διαμορφώθηκε τουαλέτα και για χρήση ΑΜΕΑ, ενώ προβλέπεται το όμορο οικόπεδο να διαμορφωθεί σε μια ασφαλή και πιστοποιημένη παιδική χαρά με πάρκο και την προσθήκη νέων δένδρων.
Για τις εργασίες προτιμήθηκαν επαγγελματίες από το δήμο Βέλου-Βόχας και όπως τονίζει ο πρόεδρος της «Ανέλιξης» Ανδρέας Σιάχος, «έτσι πετύχαμε χαμηλές τιμές και καταφέραμε οι κατασκευές να γίνουν με μικρό κόστος. Γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε».

IMG_5073 IMG_5076

Το Κέντρο φιλοξενεί περίπου 300 παιδιά και 14 δασκάλους που μαθαίνουν μουσικά όργανα, μπαλέτο, λάτιν, κομπιούτερ και άλλες δραστηριότητες. Ο πρόεδρος της «Ανέλιξης» επισημαίνει επίσης την άριστη συνεργασία που έχει με το δήμαρχο κ. Παπακυριάκο και τον ευχαριστεί για την βοήθειά του στις ανάγκες του Κέντρου.
Καλεί τον κόσμο να διατηρήσει τον χώρο στην όμορφη κατάσταση που βρίσκεται, ενώ παράλληλα ζητά την συμμετοχή του με ιδέες και προτάσεις για να βελτιωθεί ακόμα όσο γίνεται.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ευφορίας με ένα μικρό κέρασμα για τους θεατές και τους καλεσμένους!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.