Εγκληματικότητα-Παραβατικότητα: Υπάρχει λύση;

Κοινή διαπίστωση αποτελεί πλέον για τους πολίτες η αύξηση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας ειδικά τα τελευταία χρόνια αφού τα κρούσματα είναι καθημερινά. Τα αίτια πολλά καθώς η ελλιπής αστυνόμευση, η ανεργία λόγω κρίσης, αλλοδαποί που το έχουν κάνει επάγγελμα, αλλά και η έλλειψη μέτρων προστασίας από τους ίδιους τους πολίτες. Θα σταθούμε στην πρόληψη που ίσως θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα και να μειώσει τα κρούσματα αφού όπου έχει εφαρμοστεί έχει πετύχει καλά αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα αφορά τις εταιρείες φύλαξης επιχειρήσεων σπιτιών κ.λπ. που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας κάτι βέβαια που έχει ξεκινήσει σε ορισμένες τοπικές κοινότητες αλλά όχι στην έδρα του δήμου Βέλου-Βόχας, στο Ζευγολατιό και στο Βραχάτι όπου ο όγκος των περιστατικών είναι στο κόκκινο.

Υπάρχει λύση;
Η ALARM SYSTEM SECURITY ιδιοκτησίας Πετροπούλου Αναστασίας κ ΣΙΑ Ο.Ε. με διακριτικό τίτλο A.S.S ιδρύθηκε το 2010 εδρεύει στο Κιάτο στο κόμβο της εθνικής οδού και λειτουργεί υπό την υπ’ αριθ. 3015/39160/2158-στ άδεια λειτουργίας, πιστοποιημένη με το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001-2008 από την EQA HELLAS (quality for leaders) ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις σε υπηρεσίες ασφάλειας: Α) patrol (περιπολιών) Β) Στατικών φυλάξεων Γ φύλαξης φυσικών προσώπων. Ο τομέας των υπηρεσιών ασφαλείας αναπτύσσεται ραγδαία, αφού απαιτείται αύξηση των μέτρων ασφαλείας λήγω της υψηλής εγκληματικότητας που επικρατεί.

14316718_1317851321573184_5974577745235097613_n

Έχοντας στόλο 10 αυτοκινήτων, 40 άτομα ανθρώπινο δυναμικό και ακολουθώντας πιστά τα χαρακτηριστικά ποιότητας που έχουμε θέσει ως εταιρεία από την ίδρυση της στοχεύουμε στην αναβάθμιση των υπηρεσιών ασφαλείας για το λόγο αυτό τα στελέχη μας παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον κλάδο και ενημερώνονται διαρκώς εφαρμόζοντας καινοτόμες στρατηγικές στην αντιμετώπιση των αναγκών των πελατών μας.
Μετά από πολύχρονη συνεργασία με τεχνικές εταιρείες όπως: ΑΚΤΩΡ ATE, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ, TERNA SA, J&P ΑΒΑΞ με περιπολίες αλλά και στατικές φυλάξεις και εμπειρίας PATROL-περιπόλων στις περιοχές του Κιάτου, Κοκκωνίου, Χιλιομοδίου, Μελισσίου, Πουλίτσας, Κρηνών, Ευαγγελίστριας με ειδικό επανδρωμένο όχημα, επιλέγουμε το προσωπικό μας ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία, μέσω της οποίας αξιολογούμε τους υποψηφίους ως προς τις σπουδές, την εμπειρία την προσωπικότητα και την καταλληλότητα τους για κάποια συγκεκριμένη θέση εργασίας. Η εμφάνιση του προσωπικού της εταιρείας μας είναι πάντα επιμελημένη, προσεγμένη και ομοιόμορφη, ενώ διαφοροποιείται ανάλογα με το χώρο εργασίας, το πρόγραμμα εκπαιδεύσεως των στελεχών και του προσωπικού της A.S.S βασίζεται σε συνεχή ενημέρωση θεμάτων που έχουν να κάνουν με νομικά πλαίσια, πρώτων βοηθειών, πυρασφάλειας, επιχειρησιακών καταστάσεων κ.α.
Αναλυτικότερα οι υπηρεσίες που παρέχουμε:
1) 24ΩΡΟ Κ/Δ Κέντρο Διαχείρισης (έλεγχου φυλάξεων/φυλασσόμενων χώρων-λήψεως συναγερμών-διαχείρισης κρίσεων-γραπτή αναφορά συμβάντων)
2) 24ΩΡΗ Άμεση Επέμβαση (βιομηχανικές εγκαταστάσεις-καταστήματα-γραφεία-οικίες-σχολεία) πρόκειται για την υπηρεσία που αποστέλλει εξοπλισμένο και επανδρωμένο με ένστολο φύλακα περιπολικό όχημα το συντομότερο δυνατό χρόνο εντός 3-7 λεπτών κατά τις νυχτερινές ώρες και 10-15 λεπτών τις πρωινές ώρες υποκαθιστώντας τον ιδιοκτήτη σε περίπτωση που απουσιάζει δίνοντας έμφαση στους χρόνους μας, αφού έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί αποτρεπτικά η άμεση παρουσία φύλακα και έχουν αποφευχθεί αμέτρητες απόπειρες ληστειών και διαρρήξεων.
3) Νυχτερινές περιπολίες (με έλεγχο περιμετρικά των φυλασσόμενων χώρων 3-4 φορές με άστατα δρομολόγια κατά την διάρκεια της νύχτας με στόχο την πρόληψη και ανίχνευση κλοπών, δολιοφθορών, πυρκαγιών, πλημμύρων, ανίχνευση υλικών ζημιών της περιουσίας των συνδρομητών της σπατάλης των πόρων και πρόληψης ατυχημάτων και όλων των μορφών βλάβης. Καταγραφή και επισήμανση κάθε ανακάλυψης έγκαιρα και κατάλληλα, εκτός από τους στόχους που αφορούν την ασφάλεια, η περιπολία εξετάζει και θέματα υγιεινής, προστασίας και κάθε άλλη κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο φυλασσόμενο χώρο. Με άμεση επέμβαση εντός περιπόλου 3-5 λεπτών κατά την λήψη συναγερμού ή κλίσης του πελάτη για παροχή βοήθειας.
4) Στατικές φυλάξεις (εγκαταστάσεων, εκθέσεων, εκδηλώσεων, γραφείων, καταστημάτων, οικιών)
5) Προστασία και συνοδεία φυσικών προσώπων (άφιξη και συνοδεία από και προς οικία/κατάστημα/μεταφοράς αξιών)
6) Ιδιωτικές έρευνες (Δημιουργώντας σχέση απόλυτης εμπιστοσύνης με τον πελάτη με γνώμονα την αξιοπιστία, υπευθυνότητα, εχεμύθεια, συνέπεια αλλά και ειδικών χειρισμών προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι υποθέσεις με ασφάλεια έχοντας επιθυμητό αποτέλεσμα.
Τέλος, είμαστε στην θέση να σας παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες ασφαλείας
Δώστε μας την ευκαιρία να αναπτύξουμε θέματα ασφαλείας που μπορεί να σας απασχολούν μέσα από μια προσωπική συνάντηση
Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση
Γιατί να επιλέξετε την ALARM SYSTEM SECURITY;
Η απάντηση είναι να επικοινωνήσετε με τους πελάτες μας
Στοιχεία επικοινωνίας: Δομετίου Στέφανος
υπεύθυνος ασφαλείας τηλ: 6942 840665
Τηλ. επικοινωνίας: 27420-27245, 6977 202709, 6970 011221

Ευχαριστίες
Οι πρόεδροι τόσο του Χιλιομοδίου κ. Μπίτζιος και Κάτω Διμηνιού κ. Νικολάου εξήραν τον τρόπο δράσης της εταιρείας που απέτρεψε πολλά κρούσματα και οι πολίτες των συγκεκριμένων χωριών νιώθουν και περισσότερο ασφαλείς και δικαιώθηκαν για την επιλογή τους. Παράλληλα ευχαριστούν την εταιρεία για τις υπηρεσίες της και συστήνουν να γίνει κοινή συνείδηση ότι το μέτρο αυτό αποδίδει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.