ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας –Ταξίαρχος- κ. Ευάγγελος Φωτόπουλος στο Δήμο Βέλου Βόχας

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Βέλου Βόχας κ. Αννίβα Παπακυριάκου,  ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας  – Ταξίαρχος-  κ. Φωτόπουλους Ευάγγελος επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 6 Οκτωβρίου το Δημαρχείο στο Ζευγολατιό.

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας – Ταξίαρχος- Ευάγγελος Φωτόπουλους και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Βέλου-Βόχας Βασίλης Τρωγάδης.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης οι κ.κ.:  Αντιδήμαρχοι : Βασίλης Τρωγάδης και Μαρία Καλλίρη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ Γεώργιος Πρεδάρης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄ Ανδρέας Σιάχος, ο εντεταλμένος σύμβουλος  Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ζευγολατιού Παναγιώτης Ζωγράφος και ο αρχηγός της ελάσσονος   μειοψηφίας Λεωνίδας Στεργιόπουλος.

14470484_1456542527695785_5237920561104255461_n

Ο Δήμαρχος στα πλαίσια των ενεργειών που έχει κάνει μέχρι σήμερα σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης  και την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δημοτών του έθεσε υπ΄όψιν του Ταξίαρχου σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα Δημοτικά και Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Βέλου Βόχας.

14606258_1456542601029111_6564059684515091508_n

Πιο συγκεκριμένα ζήτησε  α) την   ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης με την παρουσία  των μονάδων:
Ο.Π.Κ.Ε , ΔΙΑΣ, Δικυκλιστών -στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους- σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου  και β) την εξέλιξη της παραμονής του Α.Τ. Βραχατίου , όπου και στο παρελθόν είχε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την παραμονή του.

Ο Ταξίαρχος στα πλαίσια της καλής συνεργασίας υποσχέθηκε στο Δήμαρχο ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για να υπάρχει παρουσία αστυνομικής δύναμης σε όλα τα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα του Δήμου και το σημαντικότερο απ’ όλα θα παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώθηκαν οι καλές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών και θα συνεχισθεί η εποικοδομητική   συνεργασία προς όφελος πάντα της τοπικής κοινωνίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.