ΛΥΣΙΠΠΟΣ του Paolo Moreno. Ένα μοναδικό έργο από τις εκδόσεις ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΑ

Οι Εκδόσεις «Καταγράμμα» στο Κιάτο προχωρούν στην έκδοση ενός σημαντικού βιβλίου που αφορά στο έργο του Λυσίππου, του αρχαίου Έλληνα γλύπτη που καταγόταν από τη Σικυώνα.  Η προπώληση του βιβλίου έχει ξεκινήσει και οι εκδόσεις «Καταγράμμα» εξέδωσαν το ακόλουθο, σχετικό δελτίο τύπου:

 «Στις εκδόσεις «Καταγράμμα» είμαστε έτοιμοι για την εκτύπωση του βιβλίου του Paolo Moreno «Λύσιππος ο Σικυώνιος». Επειδή το κόστος έκδοσης είναι ιδιαίτερα ψηλό, αναζητάμε χορηγίες.
Αποφασίσαμε επιπλέον να προχωρήσουμε σε προπωλήσεις. Απευθυνόμαστε λοιπόν στους συμπολίτες μας, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν προαγορά, πληρώνοντας το αντίτιμο, θα λάβουν απόδειξη με την οποία θα παραλάβουν το βιβλίο όταν εκτυπωθεί (σύντομα). Αν για κάποιο απίθανο λόγο δεν ολοκληρωθεί η εργασία, με την απόδειξη θα μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω.
Όσον αφορά το κόστος: βιβλία αυτού του είδους, μεγέθους(24Χ29 cm), εξειδίκευσης, αρ. σελίδων κλπ. στα βιβλιοπωλεία έχουν τιμή λιανικής πώλησης  περίπου 70€. Η χονδρική από εμάς προς τα βιβλιοπωλεία εκτιμάμε ότι θα διαμορφωθεί στα 40€.
Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε σαν τιμή προπώλησης τα 35€ (τριάντα πέντε ευρώ).
Επιπλέον όσοι προαγοράσουν το βιβλίο, θα αναφερθούν μέσα στις σελίδες του ονομαστικά ως χορηγοί (εφ’ όσον το επιθυμούν και οι ίδιοι)
Όσοι επιθυμούν λοιπόν, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας:
Τηλ. 27420 29333, Fax 27420 25986,
emails, info@katagramma.gr, dim@katagramma.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο.

Είναι βιβλίο 24Χ29 εκατ. (λίγο μεγαλύτερο από Α4), 320 σελίδες, με πλούσια εικονογράφηση, οργανικά δεμένη με το κείμενο του βιβλίου (το κείμενο δεν μπορεί να διαβαστεί χωρίς τη βοήθεια  των εικόνων).
Ο συγγραφέας Paolo Moreno είναι κορυφαίος μελετητής του Λυσίππου, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ρώμης και λάτρης της Ελλάδας.
Ο καθηγητής Moreno τίμησε τον τόπο μας με το να ξαναγράψει από την αρχή τη μελέτη αυτή για το Λύσιππο, χωρίς να δεχτεί αμοιβή (ένα βιβλίο για το Λύσιππο στην πατρίδα του Λυσίππου, αυτό είναι σπουδαίο, όχι δεν μπορώ να δεχτώ χρήματα – αυτά ήταν τα λόγια του). Ας τον τιμήσουμε και μείς, αγοράζοντας το βιβλίο του
Παρόλο που το βιβλίο είναι βαθιάς εξειδίκευσης, είναι γραμμένο με τρόπο κατανοητό από το ευρύτερα μορφωμένο κοινό και όχι μόνο από τους ειδικούς της αρχαίας τέχνης.

Σας ευχαριστούμε».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.