Σαμπάχ στα Γιάννενα

Ένα από τα αξιότερα μουσικά συγκροτήματα που έχουν έως τώρα δρέψει δάφνες στο καλλιτεχνικό στερέωμα, όχι μόνον τοπικά, αλλά και στον Ελλαδικό και ευρωπαϊκό χώρο, έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία στο καταξιωμένο Πανελλαδικά Φεστιβάλ Ρεμπέτικου των Ιωαννίνων.
Η ιστορική πόλη που υπήρξε «πρώτη στα μαλάματα, στις Τέχνες και στα Γράμματα» κατά την ελληνική επανάσταση, υποδέχτηκε με ενθουσιασμό τους «Σαμπάχ» που εντυπωσίασαν με το δίωρο πρόγραμμά τους και ενθουσίασαν το κοινό με τη δεξιοτεχνία των οργανοπαικτών τους. Παρά το νεαρό της ηλικίας τους οι περισσότεροι καταφέρουν να δίνουν με το παίξιμό τους μια ξεχωριστή διάσταση στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.
Γεγονός που επιτρέπει, σε αρκετούς από το σύνολό τους, να έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν, στο άμεσο μέλλον, στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, κάτι που αναβαθμίζει το επίπεδο της μουσικής δραστηριότητας όλων των Κορινθίων.
Στο 3ο Φεστιβάλ των Ιωαννίνων πήραν μέρος οι: Αναστασία Πετροπούλου (τραγούδι), Πάνος Τσιφτσής (μπουζούκι), Χρήστος Σκόνδρας (μπουζούκι, τραγούδι), Θοδωρής Σκόνδρας (κοντραμπάσο), Πάνος Μπαλάφας (κιθάρα, τραγούδι).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.