ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τοποθετήθηκαν Pillars παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος στο λιμάνι του Κιάτου

 Με το βλέμμα στραμμένο στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στη ζώνη του λιμένα Κιάτου το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σικυωνίων προχώρησε στην εγκατάσταση μόνιμων pillars με μετρητές παροχής νερού και ηλεκτρικού ρεύματος τόσο στο Λιμάνι, όσο και στο Αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου.
Πέραν των τελευταίων παρεμβάσεων που έχουν υλοποιηθεί σε επίπεδο βελτίωσης της εικόνας (αντικατάσταση φωτιστικών, κλπ), η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου και ο πρόεδρος Παν. Καραχάλιος προχώρησαν στην τοποθέτηση νέου εξοπλισμού ώστε να εξυπηρετούνται άμεσα και χωρίς προβλήματα τα πληρώματα των σκαφών και των ιστιοπλοϊκών που καταπλέουν στο λιμάνι και το αλιευτικό καταφύγιο Κιάτου.
Με την κίνηση αυτή το Λιμενικό ταμείο έχοντας εστιάσει στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των επισκεπτών, επιδιώκει αφενός να έχει όφελος σε επίπεδο οικονομικό κι αφετέρου, κυρίως να αποσπάσει τις θετικές εντυπώσεις των επισκεπτών με απώτερο στόχο τη σταδιακή αύξηση της επισκεψιμότητας χρόνο με τον χρόνο.
Η πρακτική των pillars χρησιμοποιείται ευρέως στα λιμάνια της χώρας και η χρήση τους είναι απλή και εύκολη για τους επισκέπτες. Η λειτουργία των μηχανημάτων γίνεται με τη χρήση μαγνητικής κάρτας, η οποία παρέχεται στους κατόχους σκαφών κάθε είδους (αναψυχής, αλιευτικών κλπ) που ελλιμενίζονται για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους σε νερό και ηλεκτρικό ρεύμα. Η δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού γίνεται μόνο από τα παραπάνω μηχανήματα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.