ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Θανάσης Μανάβης: Ήρθε η ώρα να αναστήσουμε το δήμο Βέλου-Βόχας

 Το 2014, δώσαμε μία μάχη μαζί με εξαιρετικούς συνεργάτες για τον δήμο Βέλου-Βόχας. Την χάσαμε γιατί όπως φάνηκε απο το αποτέλεσμα δεν ήταν ώριμο το αίτημα της αλλαγής και η κοινωνία μας ήθελε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, στην δημοτική αρχή του κ.Παπακυριάκου.
Αποδεχθήκαμε το αποτέλεσμα και πάνω σε αυτό κτίσαμε την παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και την κοινωνία.
Δεν κάναμε ούτε στείρα μα ούτε και αρνητική αντιπολίτευση και επιτρέψατε στον κ.Παπακυριάκο να υλοποιήσει όσα προεκλογικά είχε δεσμευθεί στους δημότες.
3 χρόνια μετά και αφού πλέον έχουν εξαντληθεί όλα τα περιθώρια ανοχής στην ομάδα που διοικεί και διαχειρίζεται τον δήμο διαπιστώνουμε:
-Απόλυτη στασιμότητα σε έργα, μελέτες ακόμα και ιδέες.
-Τα λόγια έμειναν λόγια και τα πήρε ο αέρας
-Τα μεγάλα προβλήματα του δήμου έμειναν εκεί που βρίσκονταν το 2014

Ο δήμος Βέλου-Βόχας έμεινε έξω απο κάθε Εθνικό, περιφερειακό και τοπικό σχεδίασμά. Εγινε ουραγός στην αυτοδιοίκηση και κανείς δεν μας παίρνει εδώ και καιρό στα σοβαρά.
Ο δήμαρχος της πλήρους απαξίας το μόνο που λέει διαρκώς είναι για κάποιες μελέτες που είναι στα συρτάρια υπουργείων και για κάποιες υποσχέσεις που του έχουν δώσει κυβερνητικοί ή περιφερειακοί παράγοντες.
-Τα σκουπίδια
-Το νερό
-Το δημαρχείο
-Οι υποδομές
-Η παραλιακή ζώνη
Ολα είναι σε χειρότερη μοίρα απο αυτή που ήταν το 2014.
Απόδειξη της ανικανότητας αλλά και της προχειρότητας με την οποία αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή ένα δήμο με προβλήματα αλλά και τεράστιες προοπτικές.
Η δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν οι πολίτες στον κ.Παπακυριάκο αποδείχθηκε καταστροφική για την πορεία του δήμου αλλά και για την τοπική κοινωνία.
Αυτό αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση ακόμα και συνεργατών του δημάρχου.
Η ολιγομελής ομάδα που διοικεί τον δήμο ερήμην των πολιτών με επικεφαλής τον κ.Παπακυριάκο, έχει οδηγήσει τον τόπο μας σε αδιέξοδα και οπισθοχώρηση.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ
Είναι η ώρα των αποφάσεων αλλά και της αλλαγής.
Ο δήμος Βέλου-Βόχας έχει ανάγκη απο ένα σχέδιο ανάπτυξης, ένα όραμα δημιουργίας και απο φρέσκα πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στην ζωή και έχουν αφήσει θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία για τις ικανότητες τους.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ανστρέψουμε την κατηφορική πορεία στην οποία μας έβαλε ο κ.Παπακυριάκος και να δημιουργήσουμε ένα νέο υγιές και δημιουργικό περιβάλλον.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ να επαναφέρουμε την ελπίδα αλλα και τους πολίτες κοντά στον δήμο.
Δήμος Βέλου-Βόχας δεν είναι οι 5-6 που κάθονται στο δημαρχείο ολημερίς και όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν αλλά οι χιλιάδες που θέλουν να αλλάξει η καθημερινότητα τους, να λυθούν τα προβλήματα που δυσκολεύουν της ζωής τους και ο δήμος να γίνει εργαλείο που θα δημιουργεί ευκαιρίες ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους να επιχειρήσουν και να ευημερήσουν.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
Με την θετική εμπειρία που μας άφησαν οι προηγούμενες εκιλογές, χαράσουμε μία ελπιδοφόρα για το μέλλον πορεία.
Με πολλά νέα πρόσωπα, με πολλούς νέους και νέες διεκδικούμε να κάνουμε και πάλι το Βέλο, το Ζευγολατιό, το Βραχάτι και τα χωριά μας πρωταγωνιστές στην Κορινθία.
Ελάτε μαζί μας με «Νέα Πνοή» να δώσουμε μαζί τον αγώνα για το τόπο που πονάμε και αγαπάμε.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
Επικεφαλής της «Νέας Πνοής» για τον δήμο Βέλου-Βόχας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.