ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ: Δεν μας αξίζει η σημερινή εικόνα του δήμου Βέλου-Βόχας

 Η σημερινή εικόνα του δήμου Βέλου-Βόχας δεν μας αξίζει.
Ενας δήμος άβουλος, που διαχειρίζεται μόνο την γραφειοκρατία, που αδυνατεί να λύσει ακόμα και μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.
Μία μικρή ηγετική ομάδα που δείχνει να ενδιαφέρεται μόνο για την διατήρηση της στην εξουσία και δεν κοιτά κυριολεκτικά πέρα από την μύτη της.
Δεν υπάρχει κανένα σχέδιο και καμία διάθεση να αναπτυχθεί και να βγεί ο δήμας μας από την διαρκή χειμέρια νάρκη στην οποία τον έχει βάλει η δημοτική αρχή Παπακυριάκου, επικαλούμενη ως άλλοθι της ανικανότητας, την «χρηστή διοίκηση», για την οποία θα μιλήσουμε αργότερα.
Βέλο-Ζευγολατιό και Βραχάτι, έχουν ήδη μείνει 20 χρόνια πίσω και έχει υποβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας που δίκαια διαμαρτύρονται γιατί διαπιστώνουν την πλήρη απουσία της δημοτικής αρχής.
Τα χωριά μας δε, είναι εντελώς παρατημένα και για να κλείσει ακόμα και μία λακούβα βρίσκουν μπροστά τους το τείχος της αδιαφορίας και της ανικανότητας.
Η δημοτική αρχή του κ. Παπακυριάκου, δεν θέλει ή δεν μπορεί;
Ότι και από τα δύο να συμβαίνει έχει κλείσει ανεπιτυχώς τον κύκλο της και ήρθε η ώρα να παραχωρήσει την διαχείριση της ζωής όλων μας σε νέες δυνάμεις που και θέλουν και ξέρουν και μπορούν.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ
Με πίστη ότι μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα.
Να ξαναδώσουμε νόημα στην καθημερινότητα, να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον, να κάνουμε τον δήμο Βέλου-Βόχας και πάλι ανταγωνιστικό, ελκυστικό για τους επισκέπτες και ανθρώπινο για όσους ζούμε σε αυτόν.
Είμαστε εδώ με νέα πρόσωπα, που έχουν αποδείξει ότι είναι ικανά στην ζωή τους, με νέους επιστήμονες και επαγγελματίες που αγαπούν τον τόπο και θέλουν να προσφέρουν.
Ηδη ξεκίνησε να δουλεύει μία εξαιρετική ομάδα συνεργατών που θα ετοιμάσει ένα δημιουργικό πλάνο στο οποίο υπάρχουν στοχευμένες αναπτυξιακές κινήσεις που στόχο έχουν στην πορεία του χρόνου να αλλάξουν την εικόνα του δήμου μας.
Η υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την αλλαγή του μοντέλου του Δήμου είναι ένα μέγιστος στόχος, για να μεταβούμε στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων μας με έμφαση στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, στις υποδομές. Δίνοντας προτεραιότητα στη βελτίωση της ποιότητας και της αποδοτικότητας, τον περιορισμό της δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας και την προώθηση της τεχνολογικής ανάπτυξης, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.
Η «Νέα Πνοή» έχει την δύναμη να δημιουργήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης που θα επαναφέρει τον Δήμο στις ράγες της ανάπτυξης και θα τον οδηγήσει στην βελτίωση της εικόνας του πάντοτε με ορθολογική αντιμετώπιση των οικονομικών του δεδομένων.
-Νέα πρόσωπα
-Νέες ιδέες
-Πολύ δουλειά και μεράκι
Θα τον αλλάξουμε τον δήμο Βέλου-Βόχας.
Γιατί θέλουμε να το κάνουμε, πιστεύουμε πολύ στην δημιουργικότητα των συμπατριωτών μας.
Θα τον αλλάξουμε γιατί δεν μας αξίζει η σημερινή του εικόνα.
Σας καλώ σε συστράτευση για να επιστρέψει στον τόπο μας η αισιοδοξία και το το χαμόγελο.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΝΑΒΗΣ
Υποψήφιος δήμαρχος
Βέλου-Βόχας

Κατηγορίες:ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.