27ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ: Διπλή επιτυχία για τις χορωδίες του δήμου Βέλου-Βόχας

Η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου-Βόχας καθώς και η παιδική χορωδία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βέλου συμμετείχαν για 1η φορά σε πανελλήνιο διαγωνισμό και κατέκτησαν τη 2η θέση!

Όταν πριν από ενάμιση χρόνο, με την πρωτοβουλία και την υποστήριξη του προέδρου του ΝΠΔΔ «Ανέλιξη» του δήμου Βέλου-Βόχας Ανδρέα Σιάχου, συστήθηκε και ξεκίνησε τις πρόβες η χορωδία του ΚΑΠΗ δήμου Βέλου-Βόχας κανείς δεν πίστευε ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα βρίσκονταν να τραγουδά μπροστά σε μια επιτροπή καταξιωμένων μουσικών.
Τόσο η χορωδία του ΚΑΠΗ όσο και η παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Βέλου ξεπέρασαν τον εαυτό τους και υπό την καθοδήγηση της μαέστρου Γκρέκας Πετούμενου κατάφεραν να αποσπάσουν η καθεμία στην «κλάση» της το 2ο βραβείο στον 27ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Χορωδιών!
Για την μεγάλη αυτή επιτυχία ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος εξέφρασε δημόσια τα συγχαρητήριά του με δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει: «Ο δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΑΝΕΛΙΞΗ» Ανδρέας Σιάχος το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, παραβρέθηκαν στον 27ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών, όπου η χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Βέλου Βόχας καθώς επίσης και η παιδική χορωδία του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βέλου συμμετείχαν για 1η φορά σε πανελλήνιο διαγωνισμό και κατέκτησαν τη 2η θέση.
Ο Δήμαρχος συγχαίρει και τις 2 χορωδίες καθώς επίσης και τη μαέστρο κα. Γκρέκα Πετούμενου που όλοι μαζί απέδειξαν πως με τη σκληρή δουλειά, την αγάπη τους για τη μουσική και τη μεγάλη τους θέληση μπορούν να φέρουν τέτοιες διακρίσεις στο Δήμο μας και να μας κάνουν περήφανους.
Τέλος συγχαίρει και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «ΑΝΕΛΙΞΗ» που πίστεψε και στήριξε την ιδέα για τη δημιουργία της χορωδίας των ΚΑΠΗ στο Δήμο μας. Ο Δήμος θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες της χορωδίας.»
Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Βέλου-Βόχας κ. Μαρία Καλλίρη σε συγχαρητήριο μήνυμά της αναφέρει: «Πολλά συγχαρητήρια στις χορωδίες του ΚΑΠΗ Δήμου Βέλου Βόχας και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Βέλου, οι οποίες στην 27η Πανελλήνια συνάντηση χορωδιών απέσπασαν αμφότερες τη δεύτερη θέση.
Η επιτυχία τους αναδεικνύει την ανάγκη για ουσιαστική υποστήριξη της καλλιτεχνικής παιδείας στο δήμο μας ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την συστηματική και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται από την μαέστρο Γκρέκα Πετούμενου. Αποτελεί σημείο ιδιαίτερης μνείας το γεγονός ότι και οι δύο χορωδίες έχουν «ζωή» ενάμισι χρόνου μόνο!
Με τη βεβαιότητα ότι στο μέλλον θα μας χαρίσουν ακόμη περισσότερες διακρίσεις χαιρετίζω την επιτυχία τους και υπόσχομαι κάθε υποστήριξη και βοήθεια στο έργο τους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.