ΑΠΟΨΕΙΣ

Σωτήρης Κουκουλάκης: «Οι μεγάλες μάχες και τα καλύτερα είναι μπροστά»

 Ευχαριστίες και συγχαρητήρια από τον διεκδικητή της προεδρίας της Τ.Ο. Ν.Δ. Κορινθίας

Αποτιμώντας με τη σειρά μου το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών για τη Προεδρία της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κορινθίας, το αποτέλεσμα μιας διαδικασίας στην οποία συμμετείχα ολόψυχα με μοναδικό μου γνώμονα το καλύτερο δυνατό για τη μεγάλη, ιστορική, φιλελεύθερη παράταξή μας, δεν μπορώ παρά να αισθάνομαι ικανοποιημένος.
Η ενεργοποίηση και συμμετοχή μελών και στελεχών στην εκλογική διαδικασία (και) για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς μου, ενίσχυσε τη δυναμική της Ν.Δ. στην Κορινθία και επιβεβαιώνει την πανστρατιά της παράταξης για τη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών.
Τους ευχαριστώ όλους για την τιμητική στήριξη στο πρόσωπό μου και την ανιδιοτελή συμβολή τους στον αγώνα της παράταξής μας για τα καλύτερα που αξίζει η πατρίδα μας.
Τους ευχαριστώ γιατί αξιολόγησαν θετικά τη πολυετή και με πραγματική διάθεση προσφοράς συμμετοχή μου στα κοινά και με εμπιστεύθηκαν και σε αυτή την προσπάθειά μου.
Τους ευχαριστώ γιατί συνέχισαν να στηρίζουν την υποψηφιότητά μου και να αγωνίζονται μαζί μου, ακόμα κι όταν στο θεμιτό εκλογικό/πολιτικό παίγνιο οι πιθανότητες εκλογής μου ίσως δεν ήταν οι ευνοϊκότερες.
Τους ευχαριστώ γιατί σεβάστηκαν την επιλογή μου να μην απαντώ σε μεμονωμένες «προβοκάτσιες», προερχόμενες από απομονωμένες «φωνές» εκτός Ν.Δ., που στόχο είχαν να θίξουν την αδιαπραγμάτευτη ενότητα της παράταξής μας.
Τους ευχαριστώ γιατί η επόμενη μέρα των εσωκομματικών εκλογών μας βρίσκει πιο δυνατούς, πιο ενωμένους, πιο αποφασισμένους.
Τέλος, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους εκλεγμένους στα όργανα της Ν.Δ. Κορινθίας και τους εύχομαι καλή δύναμη.
Η συμβολή μου στις προσπάθειές σας είναι αυτονόητη και δεδομένη.
Οι μεγάλες μάχες και τα καλύτερα είναι μπροστά…
Με εκτίμηση,
Σωτήρης Κουκουλάκης

Κατηγορίες:ΑΠΟΨΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.