ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημήτρης Καραχοντζίτης με μια επικριτική επιστολή κατά Μανάβη

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το συνδυασμό Μανάβη. Ο Δημήτρης Καραχοντζίτης, εκλεγμένος σύμβουλός του στη Δ.Ε. Βέλου, υπέβαλλε την παραίτησή του από το συνδυασμό και ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Το πλήρες κείμενο της παραίτησής του, το οποίο κοινοποιήθηκε στην εφημερίδα μας, έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, με την παρούσα σας δηλώνω την παραίτησή μου και την αποχώρησή μου από τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ με επικεφαλής τον κ. Αθανάσιο Μανάβη, συνδυασμό με τον οποίο εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ηδη με την παρούσα, σας δηλώνω ότι παραμένω ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου – Βόχας  καταθέτοντας την γνώμη μου και την ψήφο μου με ευθύτητα, ειλικρίνεια και εντιμότητα, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών το οποίο θέλησα να υπηρετήσω ασχολούμενος επί σειρά ετών με τα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης, θέλοντας να προσφέρω στον τόπο μου και στους συνδημότες  μου. Στην συμμετοχή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ως δημοτικός σύμβουλος, ουδέποτε προέβαλλα το προσωπικό μου συμφέρον και φιλοδοξία και χωρίς να υπολογίσω το προσωπικό μου κόστος, πάντοτε εργάσθηκα με αυταπάρνηση, ειλικρίνεια και εντιμότητα για την πρόοδο των θεμάτων και την επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Δυστυχώς όμως πολλές φορές στην πορεία μου αυτή ήμουν μόνος, χωρίς την στήριξη του συνδυασμού με τον οποίο εξελέγη, ο επικεφαλής του οποίου χαράσσει δική του αυτόνομη πορεία, χωρίς ποτέ να κληθούμε τα μέλη του συνδυασμού που τον στήριξαν και τον εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο να συνεδριάσουμε προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που ανακύπτουν και να έχουμε μία κοινή πολιτική και στόχο στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν στο Δήμο μας σύμφωνα με τις αρχές και τις προγραμματικές δηλώσεις του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΝΟΗ. Δυστυχώς ο συνδυασμός από τις εκλογές του 2014 και εντεύθεν, ουδέποτε συνεδρίασε, ουδέποτε συγκάλεσε τα μέλη και τους υποψηφίους που έδωσαν αγώνα για την εκλογική επιτυχία του συνδυασμού και ουδέποτε ενημέρωσε όχι μόνο τα μέλη αλλά και εμένα ως εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο για την πορεία του συνδυασμού και τα προβλήματα του Δήμου μας. Το μόνο που ενδιέφερε τον επικεφαλή του συνδυασμού μας ήταν η στείρα και χωρίς επιχειρήματα αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, προκειμένου να πλήξει την δημοτική αρχή στο έργο της. Επειδή αυτή η λογική ξεφεύγει από την δική μου προσωπική άποψη και δεοντολογία για τον τρόπο προσφοράς στον τόπο μου , αφού μέλημα μου είναι η επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας με την συνεργασία όλων των παραγόντων του Δήμου, στηρίζοντας ακόμα και το έργο της δημοτικής αρχής εκεί που είναι προς την σωστή κατεύθυνση και όχι μόνο κριτική για την κριτική χωρίς επιχειρήματα.   

Για τους ανωτέρω λόγους, παραμένω Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος μαχόμενος τα καθημερινά προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης τιμώντας την ψήφο των δημοτών που με εξέλεξαν στο Συμβούλιο του Δήμου μας.        

                                                                     Βέλο, 30/11/2018

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.