ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας στο δήμο Βέλου-Βόχας

Διαρκής και πάγιος στόχος του Αννίβα Παπακυριάκου η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου Βέλου-Βόχας

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική Ενωτική Κίνηση, ο συνδυασμός δηλαδή του δημάρχου Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου γίνεται αναλυτική αναφορά στις εργασίες καθαριότητας που εκτελούνται στην παραλία Βραχατίου. Στο δελτίο τύπου μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται η σταθερή στόχευση της δημοτικής αρχής Βέλου-Βόχας για τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Ας δούμε τι αναφέρει το δελτίο τύπου αναλυτικά:


Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας των υπηρεσιών καθαριότητας και περιβάλλοντος του δήμου Βέλου-Βόχας για την καθαριότητα, τον ευπρεπισμό και την αποκατάσταση του φυσικού τοπίου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στην παραλία Βραχατίου.
Υπό την καθοδήγηση του δημάρχου Αννίβα Παπακυριάκου, ο οποίος περιέρχεται καθημερινά όλα τα έργα και εξετάζει την πορεία των εργασιών και υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδήμαρχου Καθαριότητας Τζίμη Τριαντάφυλλου οι υπάλληλοι των καθ’ ύλην αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου δουλεύουν ακατάπαυστα καθαρίζοντας, κλαδεύοντας και δημιουργώντας μια εικόνα ευπρέπειας και ομορφιάς στην παραλία Βραχατίου.
Συγκεκριμένα, τόσο στον κυρίως χώρο της παραλίας από την παιδική χαρά, το πάρκινγκ και την περιοχή του λιμανιού, όσο και στην περιοχή της Σαμούτανης, αλλά και στην περιοχή βόρεια της οδού Μπούλια (κάτω από το Petit), έγινε αποκομιδή καλαμιών, σκουπιδιών και φερτών υλών, που είχαν συσσωρευθεί μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα πριν λίγο καιρό. Παράλληλα κλαδεύτηκαν οι άρρωστοι φοίνικες και καθαρίστηκαν οι κοινόχρηστοι χώροι από τα χορτάρια και έγινε επίστρωση με χαλίκι όπου χρειαζόταν.

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος ο οποίος καθημερινά βρίσκεται σε κάθε σημείο του δήμου, είναι γνώστης των αναγκών και των προβλημάτων που υπάρχουν και μ’ αυτό το γνώμονα, προωθεί ιεραρχικά τις εργασίες που εκτελούνται. Η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του δήμου αποτελεί για τον ίδιον και τη δημοτική αρχή έναν πάγιο και διαρκή στόχο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.