ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ανακοίνωση υποψηφίων και προτάσεων την Κυριακή, 6:30 το απόγευμα από τον Νίκο Βουδούρη (Τσίτουρα)

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

 Στην αίθουσα διεξαγωγής των δημοτικών συμβουλίων του δήμου Βέλου-Βόχας ο υποψήφιος δήμαρχος Βέλου-Βόχας Νίκος Βουδούρης (Τσίτουρας) θα προβεί στην ανακοίνωση υποψηφίων και προτάσεων του συνδυασμού του ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.

Η ανακοίνωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού ο υποψήφιος δήμαρχος θα ανοίξει, εν πολλοίς τα χαρτιά του για τις σκέψεις και το όραμά του για την επόμενη μέρα του δήμου Βέλου-Βόχας. Παράλληλα, για πρώτη φορά θα εμφανιστούν μαζί του, επίσημα, οι υποστηρικτές και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Ο Νίκος Βουδούρης (Τσίτουρας) στην ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα σημειώνει:

«Σε λιγότερο από 4 μήνες οι δημότες θα κληθούν να επιλέξουν τον επόμενο Δήμαρχο και τον συνδυασμό που θα αναλάβουν από κοινού τα ηνία του Δήμου. Μια εκλογική διαδικασία που θα συνδυαστεί με την αλλαγή του εκλογικού συστήματος μιας και ο Καλλικράτης, αντικαταστάθηκε από τον Κλεισθένη. Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές αποτελούν μια ευκαιρία για τον Δήμο Βέλου-Βόχας. Μια ευκαιρία για αναδιαμόρφωση και ανάπτυξη για τον Δήμο μας. Να δοθεί η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτοδιοίκηση και να προσφέρουν στον τόπο τους. Άλλωστε η παρούσα Δημοτική Αρχή με τις όποιες μικρές αλλαγές της, ό,τι ήταν να δώσει (και αυτό μάλιστα ελάχιστο, το έδωσε). Φαίνεται πως το μόνο μέλημά της είναι η παραμονή στα ηνία του Δήμου, απλά για να υπάρχει και να καλύπτει τα αξιώματα. Κανένα σχέδιο, καμία αναπτυξιακή πολιτική, κανένα όραμα. Φαίνεται και από τις ανακοινώσεις των νέων υποψηφίων του συνδυασμού, που στο μεγαλύτερο κομμάτι της ανακοίνωσης ασχολούνται με την αλλαγή του εκλογικού συστήματος, δείχνοντας πως το παραμικρό τους μέλημα είναι οι εκλογές και πως θα τις κερδίσουν. Φαίνεται από την καπήλευση των περισσότερων εκδηλώσεων του Δήμου, που πραγματικά ευτελίζουν το νόημά τους.

Έχει έρθει η ώρα του Δήμου Βέλου -Βόχας να αλλάξει πρόσωπο;
Η απάντηση είναι προφανώς και ναι!

Ήρθε η στιγμή να αναλάβουν τα ηνία δημότες με ουσιαστικό μέλημα, να προσφέρουν στην κοινωνία και να καλυτερεύσουν την καθημερινότητα των συντοπιτών τους. Να γίνεται το αυτονόητο πράξη, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες. Να αποκτήσει η παραλιακή ζώνη το Βραχάτι, το Κοκκώνι, η Νεράτζα την χαμένη τους αίγλη, αξιοποιώντας τις τεράστιες δυνατότητες τους. Επιτέλους έργα υποδομής και ουσίας και όχι έργα βιτρίνας, ικανά να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Να αισθάνονται οι επιχειρηματίες και οι αγρότες ότι ο Δήμος είναι στο πλευρό τους και προσπαθεί να τους βοηθήσει με τις υποδομές που θα τους παρέχει,όχι να γεννά περισσότερα προβλήματα με την πολιτική που ασκεί. Ο Δήμος χρειάζεται πολίτες με όραμα, στόχους, όρεξη, μεράκι ,βούληση. Άνθρωποι από όλες τις παραγωγικές μονάδες και κοινωνικές ομάδες, που θα γνωρίζουν τα προβλήματα, όχι αποκομμένοι από αυτά. Είναι επιτακτική η ανάγκη, για ανανέωση της Δημοτικής Αρχής με νέους ανθρώπους και το σημαντικότερο με νέες ιδέες και προτάσεις, μακριά από παλαιοκομματισμούς και παθογένειες του παρελθόντος.

Σε αγαστή συνεργασία με τους μεγαλύτερους, οι οποίοι έχουν εμπειρίες και τον τρόπο επίλυσης των ζητημάτων, δημιουργούμε έναν συνδυασμό με σχέδιο και όραμα ώστε να βγάλουμε από το πολυετές τέλμα και την στασιμότητα που έχει περιέλθει τον Δήμο μας και να αναβαθμιστεί ποιοτικά η περιοχή μας. Άλλωστε, ολοένα και περισσότεροι Δημότες αγκαλιάζουν την προσπάθεια που κάνουμε για ανατροπή στον Δήμο, αντιλαμβανόμενοι ότι αποτελούμε τον μόνο συνδυασμό ικανό να ανατρέψει κατεστημένα!

Για αυτόν τον λόγο, καλούμε όλους τους Δημότες να παρευρεθούν στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων του συνδυασμού αλλά και την παρουσίαση κάποιων θέσεων του προγράμματός μας!

Όλοι την Κυριακή 27/1 στο χώρο Διεξαγωγής των Δημοτικών Συμβουλίων στο Ζευγολατιό και ώρα 18:30!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.