ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Διανομή ΤΕΒΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο στο Βέλο

Ο Δήμος Βέλου-Βόχας πραγματοποίησε διανομή Τ.Ε.Β.Α. στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Βέλου, σε είδη παντοπωλείου και φέτας. Η διανομή έγινε τις ημέρες Δευτέρα 21,Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, τις ώρες 09:30 π.μ. ως 14:00 μ.μ. Η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Καλλίρη δεν έλειψε ούτε στιγμή από το Κοινωνικό Παντοπωλείο βοηθώντας ακούραστα στη διανομή των αγαθών στους δικαιούχους.

Συνολικά διανεμήθηκαν αγαθά σε περίπου 700 οικογένειες καλύπτοντας τις ανάγκες τους για παραπάνω από δύο μήνες. Το πρόγραμμα διανομής ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και όπως τόνισε σε δηλώσεις της η αρμόδια αντιδήμαρχος, Μαρία Καλλίρη:

«Το πρόγραμμα ΤΕΒΑ το λειτουργούμε με μεγάλη προσπάθεια και πολύ κόπο με τους δύο μόνο υπαλλήλους του Αυτοτελούς Γραφείου Κοινωνικής Πολιτικής, οι οποίοι δουλεύουν ακούραστα πολλές ώρες για την υλοποίησή του. Το πρόγραμμα διανομής τροφίμων αποτελεί μια μεγάλη ανάσα για τους δικαιούχους που τους διανεμήθηκαν τα τρόφιμα, τις περίπου 700 οικογένειες του δήμου μας, οι οποίες το έχουν ανάγκη για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους. Πρέπει να τονίσω εδώ, ότι αποτελεί έναν κακώς διαδιδόμενο μύθο η άποψη ότι όλες οι οικογένειες που καλύπτει το πρόγραμμα αυτό είναι Ρομά. Ο μύθος αυτός βασίζεται οπωσδήποτε στο γεγονός ότι οφείλουμε να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα των δικαιούχων, μπορώ να σας διαβεβαιώσω όμως σε όλους τους τόνους, ότι από τη διανομή ΤΕΒΑ υποστηρίζονται οικογένειες της διπλανής πόρτας, οι οποίες με αξιοπρέπεια και περηφάνια διαβιούν σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, κατέληξε η κ. Καλλίρη, τους δύο υπαλλήλους που δουλεύουν αγόγγυστα και στηρίζουν την υλοποίηση του προγράμματος. Χωρίς αυτούς δε θα γινόταν τίποτα. Επίσης οφείλω ευχαριστίες στα Τμήματα Καθαριότητας και Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους στη μεταφορά των τροφίμων», υπογράμμισε κλείνοντας.

Θυμίζουμε ότι αυτή ήταν η 7η φορά που οργανώθηκε και περαιώθηκε με επιτυχία διανομή ΤΕΒΑ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου Βέλου-Βόχας υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Μαρίας Καλλίρη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.