ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Υποψήφιος δήμαρχος ο Λεωνίδας Στεργιόπουλος!

Διακήρυξη του συνδυασμού ‘Το Μέλλον Σήμερα’-Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη δήμου Βέλου-Βόχας

Με μια σύντομη διακήρυξη η Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη του δήμου Βέλου-Βόχας δήλωσε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσής της να συμμετέχει στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με υποψήφιο δήμαρχο τον επικεφαλής της Λεωνίδα Στεργιόπουλο!

Η διακήρυξη αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Η «Ενωτική Ριζοσπαστική Παράταξη δήμου Βέλου-Βόχας» ιδρύθηκε πριν από πέντε χρόνια με σκοπό να υπηρετήσει τα οράματα, τους στόχους, και να ανακουφίσει κατά το δυνατόν τα προβλήματα και τις αγωνίες των δημοτών μας.

Επί πέντε έτη ο επικεφαλής της παράταξής μας, Λεωνίδας Στεργιόπουλος, τίμησε τη θέση που του έδωσε η κάλπη τον Μάιο του 2014, ασκώντας εποικοδομητική κριτική στην δημοτική αρχή, χωρίς μικροπολιτικά σκαμπανεβάσματα και στείρες αντιπολιτευτικές κορώνες.

Ο επικεφαλής της παράταξης Λεωνίδας Στεργιόπουλος

Σήμερα πέντε χρόνια μετά με το νέο σκηνικό που διαγράφεται μέσα από τον «Κλεισθένη Ι» και τις δυνατότητες που υπάρχουν για αντιπροσωπευτικότερη εκπροσώπηση και παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο υγιών αυτοδιοικητικών δυνάμεων είναι αδύνατον για την παράταξή μας να απουσιάζει.

Έτσι η Γενική συνέλευση της Ενωτικής Ριζοσπαστικής Παράταξης την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 αποφάσισε να συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 με επικεφαλής, υποψήφιο δήμαρχο Βέλου-Βόχας τον Λεωνίδα Στεργιόπουλο.

Με την απόφασή μας αυτή θέλουμε επίσης να δώσουμε οριστικά τέλος στις «φήμες» για δήθεν συμφωνίες με άλλες παρατάξεις. Οι συνεργασίες είναι στο DNA μας αλλά πάνω στο τραπέζι, με βάση προγραμματικές δεσμεύσεις και όχι με ίντριγκες.

Για μας ο δήμος είναι ο πλησιέστερος θεσμός στον πολίτη και μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον καλείται να εξασφαλίσει  την τοπική ανάπτυξη μέσα από προγράμματα και χρηματοδοτήσεις.

Φιλοδοξία μας είναι να υπηρετήσουμε πιστά, όπως κάναμε μέχρι σήμερα, τους δημότες και να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο ώστε να φέρουμε στο δήμο μας «Το Μέλλον Σήμερα»!

Σας καλούμε να σταθούμε, δίπλα-δίπλα, έξω από τοπικιστικές λογικές και πέρα από πολιτικές οριοθετήσεις ή άλλες προτιμήσεις, να συνθέσουμε το όραμα για τον Δήμο μας, μέσα από ειλικρινή διάλογο, για τη συνολική ανάπτυξη των κοινοτήτων μας , με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!

Σας καλούμε να είστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές μας!

Το μέλλον μας περιμένει! Ας το πάρουμε στα χέρια μας σήμερα!

Για την παράταξη
Ο επικεφαλής 
Λεωνίδας Στεργιόπουλος
υποψήφιος Δήμαρχος Βέλου-Βόχας
“Το Μέλλον σήμερα”
Ενωτική Ριζοσπαστική παράταξη δήμου Βέλου-Βόχας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.