Ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας έγινε δεκτός από το δήμαρχο και τους νέους αντιδημάρχους και είχαν μια γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση.
Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και οι νέοι αντιδήμαρχοι του δήμου κύριοι Τρωγάδης, Σιάχος, Ράπτης και Τριανταφύλλου. Παρούσα ήταν επίσης και η κ. Μαρία Καλλίρη.
Συζητήθηκαν καίρια θέματα του Δήμου όπως το αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου, οδοποιίες, θέματα ύδρευσης, αποχέτευσης κ.ά. Στον κ. Αντιπεριφερειάρχη δόθηκε πλήρης φάκελος με τις προγραμματικές συμβάσεις Δήμου και Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας αλλά και τα αντίστοιχα έργα που είναι σε εξέλιξη.
Τέλος στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας την οποία επιδιώκουν, ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης θα βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου γενικότερα.
Κατηγορίες:ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ