ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Ο δικηγόρος Νίκος Σκαρμούτσος είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων

Mε 21 θετικές ψήφους και 5 λευκές ο Νίκος Σκαρμούτσος εκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων για την ερχόμενη διετία.

Ο νέος πρόεδρος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ευχαριστεί για την εκλογή του και γράφει αναλυτικά:

«Σήμερα κατά την ειδική συνεδρίαση εκλογής Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σικυωνίων, εξελέγην Πρόεδρος Δ.Σ. από την πλειοψηφία των συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων. Ευχαριστώ από καρδιάς, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που εξέφρασαν με την ψήφο τους στο πρόσωπό μου. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την άκρως τιμητική πρότασή του, να αναλάβω τα χρέη και καθήκοντα Προέδρου Δ.Σ.
Ως πρόεδρος θα προσπαθήσω να είμαι εγγυητής της απόλυτα δημοκρατικής λειτουργίας του Δ.Σ, με αίσθημα αυξημένης ευθύνης, με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας πρός όλους του Δημοτικούς Συμβούλους, ανεξάρτητα της δημοτικής παράταξης από την οποία προέρχονται.
Ο χώρος του Δ.Σ είναι χώρος ελεύθερης ανταλλαγής σκέψεων και απόψεων, εποικοδομητικών διαλόγων, σημαντικών πολιτικών αποφάσεων και ουσιαστικών πολιτικών (και όχι προσωπικών) διαφωνιών.
Είμαι σίγουρος ότι το Δ.Σ δεν θα μετατραπεί σε χώρο στείρων και ανώφελων αντιπαραθέσεων που θα είναι αντίθετες προς το συμφέρον του Δήμου μας.
Ευελπιστώ, στην θετική ανταπόκριση των συναδέλφων-Δημοτικών Συμβούλων για μια δημιουργική συνεργασία. Εύχομαι καλή θητεία και επιτυχημένη πορεία στα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σικυωνίων».

O Νίκος Σκαρμούτσος είναι 40 ετών, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Κιάτο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ασκεί μαχόμενη δικηγορία κια διατηρεί γραφείο στο Κιάτο.
Γονείς του είναι ο Ευάγγελος Σκαρμούτσος συνταξιούχος Γεωπόνος του γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Κιάτου και η Σταυρούλα Σκαρμούτσου-Τασούλα συνταξιούχος εκπαιδευτικός πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων και πρώην πρόεδρος Δ.Ε.Α.Π.Α.Σ.
Από το 2014 συμμετέχει ως εκλεγμένο μέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων και στην προηγούμενη δημοτική περίοδο ήταν Αντιπροέδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.