ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Τάσος Γκιολής είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας

Ορίστηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγ. Νίκα

Σε συνέντευξη Τύπου στις 28 Αυγούστου, στην Τρίπολη ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας έκανε γνωστά τα ονόματα των νέων χωρικών αντιπεριφερειαρχών. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Νίκα, μοναδικό κριτήριο επιλογής ήταν το γεγονός ότι όλοι οι ορισθέντες αντιπεριφερειάρχες πρώτευσαν σε σταυρούς στην οικεία περιφερειακή ενότητα.
Έτσι λοιπόν χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας ορίστηκε ο Τάσος Γκιολής, ο γνωστός Ξυλοκαστρίτης γιατρός. Ο κ. Γκιολής με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
«Μεγάλη χαρά και τιμή η επιλογή μου από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ως χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας.Υπόσχομαι να τιμώ καθημερινά την αγάπη και την στήριξη των Κορινθίων.Μελετάμε και σχεδιάζουμε έργα για να βάλουμε την Κορινθία στο επίκεντρο και την Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια!!!»

Ποιος είναι ο νέος Αντιπεριφερειάρχης
O Αναστάσιος Γκιολής γεννήθηκε στις 28/05/1976.
Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Ξυλόκαστρου και τελείωσε τις Ιατρικές Σπουδές το 2000. Από το 2003 είναι Ιατρός του Νοσοκομείου Κορίνθου έως σήμερα.
Είναι κάτοχος 2 μάστερ με θέμα: 1)Καρδιολογική-Μονάδες Εντατικής θεραπείας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών 2)Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας ΕΣΔΥ. Παρακολούθησε το Ετήσιο Πρόγραμμα Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής του ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΏΝ.
Είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Καρδιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συγγράψει 10 ιατρικές εργασίες σε Ιατρικά Διεθνή Περιοδικά και δεκάδες εργασίες σε Ελληνικά Συνέδρια, ενώ έχει συμμετάσχει ως Ιατρός σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών συνεδρίων.
Είναι Εθελοντής Ιατρός στο «Χαμόγελο των Παιδιών.»
Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης το 2014 στο Δήμο Ξυλόκαστρου-Ευρωστίνης και για δύο χρόνια Πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Κορίνθου.
Αναπληρωτής Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου.
Μέλος της Επιτροπής Υγείας στη Κ.Ε.Δ.Ε-Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.
Ενεργό Μέλος της Νέας Δημοκρατίας από διάφορες Θέσεις Ευθύνης (Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ και Γενικός Γραμματέας και στη ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας)
Μέλος της Επιτροπής Υγείας της Νέας Δημοκρατίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.