ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Στο δημοτικό συμβούλιο Βέλου-Βόχας δύο σοβαρά προβλήματα του Βοχαϊκού

Το ζήτημα της παράνομης γεώτρησης και του Νεκροταφείου Βοχαϊκού έφερε στο ΔΣ ο πρόεδρος Πέρης Κεχαγιάς

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Βοχαϊκού, κ. Πέρης Κεχαγιάς, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, αναφέρθηκε σε μία καταγγελία παράνομης γεώτρησης η οποία έγινε από τον προηγούμενο πρόεδρο Σπύρο Μπιτσάκο και ζήτησε να μάθει σε τι στάδιο βρίσκεται η καταγγελία. Επεσήμανε τον κίνδυνο αν λειτουργήσει αυτή η γεώτρηση τα δύο χωριά που αντλούν νερό από εκατέρωθεν αυτής γεωτρήσεις, το Βοχαϊκό και το Μπολάτι, να μείνουν από νερό!

Απαντώντας τόσο ο δήμαρχος Αννίβας Παπακυριάκος, όσο και ο κ. Μπεκιάρης, πρώην αντιδήμαρχος, τόνισαν ότι από πλευράς δήμου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να σφραγιστεί η εν λόγω παράνομη γεώτρηση, ωστόσο το θέμα βρίσκεται την Υπηρεσία Υδάτων στην Πάτρα και εκεί έχει κολλήσει.

Ο πρόεδρος του Βοχαϊκού συνέχισε με το δεύτερο θέμα το οποίο αφορούσε το νεκροταφείο. Διαμαρτυρήθηκε έντονα διότι έχει ζητήσει από καιρό να απομακρυνθούν τα μπάζα που βρίσκονται μπροστά από τα μοναδικά κενοτάφια που διαθέτει το νεκροταφείο αυτή τη στιγμή και κάνουν την προσπέλαση στις θέσεις τους αδύνατη. «Αν χτυπήσει αύριο η καμπάνα και πεθάνει κάποιος, τι θα κάνω;», τόνισε ο κ. Κεχαγιάς, «πού θα τον βάλω;», για να πάρει τη διαβεβαίωση ότι θα γίνει ότι είναι δυνατόν να απομακρυνθούν τα μπάζα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.