ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Ασφαλής πρόσβαση για όλα τα παιδιά στα σχολεία του δήμου Βέλου-Βόχας

Ένα σημαντικό έργο ολοκληρώνεται

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο των ραμπών ΑμεΑ και των σημάνσεων στα σχολεία του δήμου Βέλου-Βόχας. Συγκεκριμένα κατασκευάστηκαν ράμπες πρόσβασης ΑμεΑ ενώ πρόκειται να τοποθετηθεί σήμανση με πινακίδες και διαγράμμιση του οδοστρώματος έξω από τα σχολεία που έχουν ενταχθεί στο έργο.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ με 88.500€ σύμφωνα με πρόταση που είχε καταθέσει την άνοιξη του 2018 ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος στην αντίστοιχη πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η κατασκευή ραμπών έρχεται να λύσει το πρόβλημα πρόσβασης και εξυπηρέτησης των παιδιών ΑμεΑ ενώ βασικός στόχος παραμένει η διασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς πρόσβασης των παιδιών στους χώρους των σχολείων.

Στην ίδια κατεύθυνση η σήμανση έξω από τα σχολεία του δήμου είναι απολύτως απαραίτητη για την ασφαλή διέλευση και πρόσβαση όλων των μαθητών, ενώ με την ολοκλήρωση του έργου ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείου του δήμου Βέλου-Βόχας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.