ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Άλλες 288.000€ για αγροτική οδοποιία στο δήμο Βέλου-Βόχας

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας και την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου υπογράφηκε άλλη μία σύμβαση Έργων Αγροτικής Οδοποιίας στο Δήμο Βέλου-Βόχας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τη σύμβαση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Ε. Βόχας-ΠΔΕ – ΣΑΕ 871», ύψους 288.000€ με ΦΠΑ  που υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Βέλου-Βόχας Αννίβα Παπακυριάκου και του εκπροσώπου της Εταιρείας ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ. Το έργο, όπως και αυτό που υπογράφτηκε πριν λίγες μέρες, αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση των ζημιών των αγροτικών οδικών υποδομών της Δ.Ε. Βόχας και χρηματοδοτείται από τα 3.000.000€ που διέθεσε τον περασμένο Φεβρουάριο το Υπουργείο Υποδομών για την αποκατάσταση των ζημιών του «Ζορμπά».

Η επιλογή του αναδόχου έγινε και εδώ με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με διαπραγμάτευση, λόγω του κατεπείγοντος χαρακτήρα.  Το έργο αφορά χωματουργικές εργασίες, εργασίες οδοστρωσίας, ασφαλτική προεπάλειψη και κατασκευή ασφαλτικής στρώσης σε σημεία του αγροτικού δικτύου της Δ.Ε. Βόχας.

Αναλυτικά περιλαμβάνει: Αγροτική οδοποιία 1120 μέτρων στο Βοχαϊκό, 550 μέτρων στην περιοχή Ντάριζα του Ζευγολατιού και περίπου ενός χιλιομέτρου στην περιοχή Κοκκινόβρυση Ζευγολατιού.

Και γι’ αυτό το έργο η προθεσμία για την ολοκλήρωσή του είναι τέσσερις μήνες, δηλαδή μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

Κατηγορίες:ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.