ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Άμεση η ανταπόκριση του δήμου Κορινθίων στην πυρκαγιά στο ΚΔΑΥ

Με το ξέσπασμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στο ΚΔΑΥ Μπολατίου ο δήμος Βέλου-Βόχας βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να προσπαθεί να διαχειριστεί μια, κυριολεκτικά, καυτή πατάτα. Στο πλαίσιο αυτό ζήτησε τη συνδρομή των όμορων δήμων και ο δήμος Κορινθίων με απόφαση του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου ανταποκρίθηκε άμεσα.

Εξάλλου ο δήμαρχος Κορινθίων δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής σε ένα θέμα που αφορά τη δημόσια υγεία, εντός ή και εκτός των ορίων του δήμου του. Ο Βασίλης Νανόπουλος με πολλούς τρόπους έχει αποδείξει στη μακρά πορεία του την ιδιαίτερη ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει σε θέματα δημόσιας υγείας και περιβάλλοντος και οπωσδήποτε την άμεση και αποτελεσματική παρέμβασή του στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων.

Έτσι λοιπόν, ανταποκρίθηκε άμεσα τόσο στο αίτημα του δήμου Βέλου-Βόχας όσο και στα αιτήματα που έφτασαν από την Πυροσβεστική και την Εισαγγελία και από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα φορτηγό του δήμου Κορινθίων βρίσκεται στο χώρο της καταστροφής μεταφέροντας χώμα, το οποίο είναι το μόνο υλικό που μπορεί να σβήσει την φωτιά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.