ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Δ. Σικυωνίων: Προθεσμία για τη διόρθωση λάθους στα τετραγωνικά ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Σικυωνίων όσοι πολίτες έχουν διαπιστώσει να υπάρχει λάθος στους λογαριασμούς ΔΕΗ (ή άλλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας), στην αναγραφή των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων τους που βρίσκονται στα όρια του δήμου Σικυωνίων μπορούν μέχρι 31/3/2020 να το διορθώσουν.

Συγκεκριμένα κάτοικοι και ιδιοκτήτες ακινήτων του δήμου Σικυωνίων και από τις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Σικυωνίων, Φενεού, Στυμφαλίας) που έχουν διαπιστώσει ότι στους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας γράφονται λάθος τετραγωνικά για τα ακίνητά τους, μπορούν να απευθυνθούν στην οικονομική υπηρεσία του δήμου για διόρθωση. Μαζί τους πρέπει να έχουν Αντίγραφο του Ε9 έτους 2019 και Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ ή άλλου πάροχου).
Οι πολίτες που θα ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία θ’ απαλλαγούν από τυχόν πρόστιμα και αναδρομικά τέλη μέχρι και την 31/12/2019.

Πληροφορίες:
2742360137-138-139
(ΔΕ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ),
2747360222 (ΔΕ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑΣ), 2747360120-124 (ΔΕ ΦΕΝΕΟΥ)

Προσοχή: Μετά την παρέλευση της προθεσμίας (31/03/2020) θα γίνουν διασταυρώσεις στοιχείων μεταξύ Ε9 και λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειες και εφόσον διαπιστωθούν ανακρίβειες θα επιβληθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, πρόστιμα και αναδρομικά τέλη για τα τελευταία δέκα χρόνια!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.