ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας: «Δεν θα γίνουμε ουρά κανενός!»

Ο αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Βέλου-Βόχας σε συνέχεια της πρωινής ανακοίνωσης του Θ. Μανάβη (δείτε εδώ) και του σχολιασμού του αντιδημάρχου Βασίλη Τρωγάδη στα social media (δείτε εδώ), σχετικά με την αποχή της αντιπολίτευσης από το χθεσινό συμβούλιο δίνει μια άλλη διάσταση, αλλά και προβάλει άλλους λόγους για την μη παρουσία της παράταξής του στο χθεσινοβραδυνό συμβούλιο για τη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Συγκεκριμένα ο κ. Βουδούρης-Τσίτουρας επισημαίνει με έντονο ύφος ότι: «Ενεργούμε αυτοβούλως, χωρίς να έρθουμε σε συνεννόηση με άλλες παρατάξεις του Δήμου», ενώ όσον αφορά την χθεσινοβραδυνή απουσία την εξηγεί γράφοντας πως: «έχοντας κάποιες απουσίες Δημοτικών μας συμβούλων, λόγω ανωτέρας βίας και θεωρώντας την ψήφιση του προϋπολογισμού, ως ένα θέμα που πρέπει ΟΛΟΙ να πάρουν θέση, αποφασίσαμε να μην έρθουμε συνολικά σαν παράταξη!»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Βουδούρη-Τσίτουρα γράφει:

«Αναφορικά με τα όσα σχολιάζονται από τους διάφορους επίδοξους μεγαλό-παράγοντες του Δήμου μας, διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να οικειοποιηθεί ούτε τους αγώνες μας, αλλά ούτε να μιλάνε για εμάς χωρίς την συγκατάθεσή μας! Από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης θα συνεχίσουμε να ασκούμε τον ρόλο μας, αποφασίζοντας -όπως πάντα- στα συλλογικά όργανα της παράταξής μας και μόνο. Ενεργούμε αυτοβούλως, χωρίς να έρθουμε σε συνεννόηση με άλλες παρατάξεις του Δήμου.
Όσον αφορά την συνεδρίαση, έχοντας κάποιες απουσίες Δημοτικών μας συμβούλων, λόγω ανωτέρας βίας και θεωρώντας την ψήφιση του προϋπολογισμού, ως ένα θέμα που πρέπει ΟΛΟΙ να πάρουν θέση, αποφασίσαμε να μην έρθουμε συνολικά σαν παράταξη!
Άλλωστε 2 μέρες πριν στην Οικονομική Επιτροπή, ανέφερα συγκεκριμένα τα σημεία του προϋπολογισμού που εστιάζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα. Κάποιοι κωδικοί απευθείας αναθέσεων. Για ποια ουρά μιλάτε, όταν είμαστε οι μόνοι που σας ασκούμε κριτική για την λατρεία σας στις απευθείας αναθέσεις;
Σαν συνδυασμός αλλά και ως επικεφαλής δεν θα ανεχτώ κανέναν χαρακτηρισμό, υπαινιγμό από Κανέναν! Έχω αποδείξει στην επαγγελματική μου αλλά και αυτοδιοικητική μου καριέρα, ότι οποίος προσπάθησε μάταια να με λασπολογήσει, τα γεγονότα τον διέψευσαν! Θα συνεχίσω να προσφέρω και να τιμώ και την τελευταία ψήφο που έλαβα στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ασκώντας ουσιαστική κριτική!
Ευχαριστούμε που μας δώσατε την αφορμή να αναφέρουμε προς όλους: Δεν χαρίζουμε σε κανέναν ούτε τους κόπους μας, ούτε τους αγώνες μας για 10 σχεδόν χρόνια! Το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθεί μια σειρά εξελίξεων σε αυτήν την κατεύθυνση!».

Κατηγορίες:ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.