ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Απάντηση του Ν. Περρή στο σχόλιο του Βασ. Τρωγάδη περί ουράς…

“Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι, τους δ’ ανοήτους ανθρώπους το οίημα”… Με αυτό το αρχαίο ρητό που σημαίνει «Τα άδεια ασκιά ο αέρας τα φουσκώνει, τους ανόητους όμως ανθρώπους η έπαρση» σχολιάζει ο Νίκος Περρής, δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Βέλου-Βόχας εκ της παράταξης του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα, την ανάρτηση στο twitter του αντιδημάρχου Οικονομικών Βέλου Βόχας Βασίλη Τρωγάδη.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Τρωγάδης είχε κάνει σχόλιο επί της ανακοίνωσης Μανάβη, που αφορούσε τους λόγους για τους οποίους η αντιπολίτευση δεν προσήλθε στο συμβούλιο του προϋπολογισμού. Ο κ. Τρωγάδης ούτε λίγο ούτε πολύ είχε στρέψει τα βέλη του κατά της δημοτικής παράταξης του κ. Βουδούρη-Τσίτουρα, λέγοντας ότι έγιναν η ουρά νεόκοπου ηγέτη.

Σ’ αυτό το σχόλιο ο Νίκος Περρής απάντησε χρησιμοποιώντας όπως είπαμε στην αρχή το αρχαίο ρητό και συνεχίζοντας έγραψε: «…αυτό για όποιους δεν μπορούν να σεβαστούν τις επιλογές των πολιτικών «αντιπάλων»τους.Πράγματι είμαστε οι επιλογές μας και κάποιοι θα έπρεπε να μιλάνε λιγότερο και να πράττουν περισσότερο σ´ενα Δήμο που τα προβλήματα έχουν γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια.Και όχι να σχολιάζουν συνδυασμούς που έχουν κινηθεί με εντιμότητα και αξιοπρέπεια τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά!!!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.