ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Εισηγητής Πειθαρχικού του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ο Γιώργος Τσολάκος!

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Σικυωνίων, Γιώργος Τσολάκος.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Σικυωνίων, Γιώργος Τσολάκος, πέτυχε την εκλογή του, στη θέση του εισηγητή του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Ο γνωστός λογιστής και σύμβουλος επιχειρήσεων από το Κιάτο είχε ήδη εκλεγεί από τις 15 Δεκεμβρίου 2019 στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων με το συνδυασμό «Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων & Συνεργαζόμενοι (ΔΗΚΙΟ-Σ)» όπου επικεφαλής είναι ο σημερινός πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Ο κ. Τσολάκος είχε εκλεγεί στο σύνολο της επικράτειας (πλην Αττικής και Θεσσαλονίκης) με 1060 ψήφους που τον έφεραν στην 22η θέση σε σύνολο 156 εκλεγμένων υποψηφίων από όλες τις παρατάξεις!


Η επιτυχία του αντιδημάρχου Σικυωνίων συνεχίστηκε με την εκλογή του ως εισηγητή του Πειθαρχικού συμβουλίου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Η εκλογή του Γιώργου Τσολάκου είναι ιδιαίτερα σημαντική για το νομό, αφού εκπροσωπεί το σύνολο του κλάδου των λογιστών της Κορινθίας στο Οικονομικό Επιμελητήριο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.