ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

«Πολλή φασαρία για το τίποτα», λέει η Δημ. Παράταξη «Το Μέλλον Σήμερα» για το συμβούλιο του Προϋπολογισμού

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγη ώρα η δημοτική παράταξη «Το Μέλλον Σήμερα» παρεμβαίνει στη συζήτηση για την υπερψήφιση του προϋπολογισμού της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής και ανακοινώνει ένα ευχάριστο νέο για την εκπροσώπησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 31/1/2020
Ψήφιση προϋπολογισμού
“ΠΟΛΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΆ ΧΑΜΕΝΗ… ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ’’

Την Παρασκευή παρακολουθήσαμε και τοποθετηθήκαμε (με την ευγενική παραχώρηση όλου του σώματος) στην ψήφιση του προϋπολογισμού για το έτος 2020.
Η Δημοτική Αρχή και οι υπόλοιπες Δημοτικές παρατάξεις έμειναν με τις καλές προθέσεις και δεν τόλμησαν να κάνουν το αποφασιστικό βήμα.Ήταν αποφασισμένοι να κονταροχτυπηθούν για το ποιος θα πλειοψηφήσει.
Έδειξαν αδυναμία να συνθέσουν τα δύο σχέδια και να λύσουν τις επουσιώδεις όπως αποδείχθηκε διαφορές που κατατέθηκαν και όλα αυτά για σημεία που αφορούσαν ποιοτικά και ποσοτικά το …2% του προϋπολογισμού.
Τελικά το αποτέλεσμα ήταν 14-13 υπέρ του σχεδίου προϋπολογισμού της σύνολης αντιπολίτευσης κάτι που όμως δεν αλλάζει ουσιαστικά τίποτα.
ΕΜΕΙΣ:
-Στο πνεύμα της απλής αναλογικής βασίστηκε η δική μας τοποθέτηση ότι είτε το αρχικό σχέδιο της Δημοτικής Αρχής, είτε το συμπληρωματικό σχέδιο της συνασπισμένης αντιπολίτευσης, είτε ακόμη καλύτερα η σύνθεση των δύο θα πρέπει να περάσει με την μεγαλύτερη δυνατή πλειοψηφία, ακόμη και ομόφωνα.
-Στο τέλος κοινοποιήσαμε στο σώμα την πρότασή μας να μας επιτραπεί για όλη την τρέχουσα δημοτική θητεία, να έχουμε λόγο στα συμβούλια, κάτι που σε πρώτη φάση έγινε δεκτή, με προφορική συγκατάβαση στο δίκαιο αίτημά μας.
Αναμένουμε και την θεσμική επικύρωση να ξαναποκτήσουν τη φωνή τους οι 415 πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν που με τόσο άδικο τρόπο την έχασαν».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.