ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλειστός ο «Ακάμας» μέχρι ασφαλούς νεωτέρας!

Ο Προπονητής Αργύρης Κωνσταντίνου με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές εξηγεί γιατί δεν διακινδυνεύουν τις εξωτερικές προπονήσεις

Ο θρυλικός «Ακάμας» ο σύλλογος με τις τεράστιες επιτυχίες στο χώρο του καράτε, με προπονητή τον Αργύρη Κωνσταντίνου, στις ιδιαίτερες συγκυρίες της σημερινής εποχής στέκεται με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές του.

Όπως σημειώνει ο προπονητής του Συλλόγου, Αργύρης Κωνσταντίνου, ο σύλλογος θα παραμείνει κλειστός μέχρι να δοθεί άδεια από την κυβέρνηση, για την επανέναρξη των μαθητών εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου τηρούνται οι απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας.

«Ο Α.Σ. Καράτε Ακάμας», γράφει ο Αργύρης Κωνσταντίνου, «σεβόμενος τους αθλητές του θα παραμείνει κλειστός μέχρι να μπορέσουμε να προπονηθούμε εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων. Το Καράτε είναι ένα από τα αθλήματα το οποίο σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού μπορεί να διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο, μόνο για βελτίωση της φυσικής κατάστασης του αθλητή χωρίς ο ίδιος να έρθει σε επαφή με οποιοδήποτε άλλο άτομο.

Σύμφωνα με τη νοοτροπία του αθλήματος που υπηρετούμε, το καράτε είναι μία από τις πολεμικές τέχνες που δεν μπορούν να διδαχθούν σε μη ασφαλές περιβάλλον, χωρίς προστατευτικά επιφανειών. Μια λάθος πτώση, ένα άλμα ή χτύπημα μπορεί να προκαλέσουν οποιοδήποτε είδος τραυματισμού. Μέχρι η κυβέρνηση να μας δώσει άδεια επανέναρξης των προπονήσεων εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων αποφασίσαμε ότι είναι καλό να μείνουμε χωριστά για λίγο ακόμα παρά να επιστρέψουμε με κίνδυνο να τραυματιστεί και να μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μακριά μας κάποιος από τους αθλητές μας.

Γιατί προτεραιότητα έχει η ασφάλεια των Αθλητών μας!!
Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

ο αναγνωρισμένος προπονητής γενικής γραμματείας αθλητισμού Κωνσταντίνου Αργύρης», καταλήγει.

Κατηγορίες:ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.