ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Κορωνοϊός: Το «ευχαριστώ» του Αννίβα στις υπηρεσίες του δήμου

Ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας αναγνωρίζει τον προεξάρχοντα ρόλο των υπηρεσιών καθαριότητας, συντήρησης και εκτέλεσης έργων στην προστασία της κοινωνίας

Αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη και πολυσήμαντη προσφορά τους, ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του τμήματος καθαριότητας και του τμήματος συντήρησης & εκτέλεσης έργων. Υπό την εποπτεία των αρμοδίων Αντιδημάρχων Δημήτρη Τριανταφύλλου και Θεόδωρου Ράπτη, ανέλαβαν και διεκπεραίωσαν έναν δύσκολο και απαιτητικό ρόλο μέσα στην υγειονομική κρίση του COVID- 19.

«Το εργοτάξιο καθαριότητας αποτέλεσε και αποτελεί την ασπίδα για όλους τους πολίτες του δήμου μας», τονίζει ο Αννίβας Παπακυριάκος και σημειώνει ότι «είναι η αιχμή του δόρατος σε αυτή την μάχη που δόθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Επίσης  και το Τμήμα Συντήρησης και Εκτέλεσης Έργων, βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή αντιμετωπίζοντας τις τεράστιες ανάγκες της καθημερινότητας.

Οι εργαζόμενοι χωρίς να λάβουν μέχρι σήμερα καμία άδεια, στέκονται όρθιοι και αποφασισμένοι να κρατήσουν θωρακισμένο τον δήμο», υπογραμμίζει ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας.

Γι’ αυτό και το «ευχαριστώ» του δημάρχου έχει να κάνει με την αυταπάρνηση του προσωπικού στην πιο κρίσιμη στιγμή της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.