ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ

Συνάντηση Γκιολή-Παπαδημητρίου για θέματα της Κοιν. Ζευγολατιού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας ενημέρωσε για τα έργα και για τις προγραμματιζόμενες δράσεις τον πρόεδρο της Κοινότητας Ζευγολατιού

Τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή επισκέφθηκαν σήμερα 12 Μαΐου στο γραφείο του στην Κόρινθο ο πρόεδρος της Κοινότητας Ζευγολατιού Γιάννης Παπαδημητρίου και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Κώστας Μπάρτζης.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να τον ευχαριστήσουν για την κατασκευή του αύλακα, βόρεια του εργοστασίου Μάρρα, παράλληλα με τον Ζαπάντη.

Επίσης, ζήτησαν από τον κ. Γκιολή να ολοκληρωθεί το έργο του καθαρισμού του Ζαπάντη. Ο Αντιπεριφερειάρχης τους ενημέρωσε με τη σειρά του, ότι η εργολαβία του έργου είναι σε εξέλιξη και ότι στο επόμενο διάστημα των 2-3 μηνών θα ολοκληρωθεί το έργο που περιλαμβάνει τον καθαρισμό του χειμάρρου νότια του Βραχατίου και μέχρι το Σουληνάρι.

Τέλος, στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του εργοστασίου του Πασχάλη, όπου «γνωστοί άγνωστοι» λεηλατούν το χώρο, ξηλώνουν και αρπάζουν ότι έχει αξία. Το θέμα είναι σημαντικό για τους Ζευγολατιώτες αφού αυτό το εργοστάσιο αποτελεί ένα τμήμα των αγροτικών εισοδημάτων που έχουν χαθεί από τους ίδιους, όταν έμειναν απλήρωτοι για τα προϊόντα τους.

Ο Γκιολής δεσμεύτηκε ότι θα ερευνήσει ποιες δυνατότητες υπάρχουν για το θέμα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.